Ben Mitkus driver med appen Badoo.
Ben Mitkus driver med appen Badoo. - Foto: https://www.instagram.com/benmitkus94/.

Ben Mitkus diss mot företaget – skämtar om att "beckna"

Youtubestjärnan Ben Mitkus driver friskt med dejtingappen Badoo.


Youtubeprofilen Ben Mitkus, 22, bjöd under torsdagen sina 260 000 Instagramföljare på en bild där han sitter på en bänk klädd i Adidasdräkt och Gucci-keps. I handen håller han sin iPhone som visar upp en vy från dejtingappen Badoo.

Till bilden har Ben skrivit att man ibland har brist på kunder att "beckna" till, och att det är då är smidigt att Badoo har funktionen "People Nearby" så att man kan hitta nya kunder.

Beckna är – för den som har missat det – slang för att sälja droger.

I kommentarsfältet skrattar Bens fans åt hans tilltag, och en person påpekar att Ben får betalt för att lägga ut bilden. Ben svarar då att han egentligen skulle ha fått betalt av företaget men att de ansåg att hans caption var olämplig.

"Så la jag ut bilden iallafall. De ville att man skulle skriva "träffa nya vänner nära dig osv osv tagga badoo" Jag är ingen sellout, antingen mina villkor eller inget", skriver Ben i kommentarerna.

Nu avslöjar Ben Mitkus hur han lurade alla med sitt kokainprank

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Harry Styles stalker får fängelse

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".