Danny Saucedo är aktuell med sin krogshow "NU".
1 av 6
Danny Saucedo är aktuell med sin krogshow "NU". - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.
I en intervju med Aftonbladet berättar han om sin syn på cannabis.
2 av 6
I en intervju med Aftonbladet berättar han om sin syn på cannabis. - Foto: Sigge Klemetz / Stella Pictures / Sigge Klemetz
Danny Saucedo anser att cannabis har fina egenskaper.
3 av 6
Danny Saucedo anser att cannabis har fina egenskaper. - Foto: STELLA PICTURES / Robert Eklund
Dannys fästmö, artisten Molly Sandén har tidigare berättat om sina tankar kring cannabis.
4 av 6
Dannys fästmö, artisten Molly Sandén har tidigare berättat om sina tankar kring cannabis. - Foto: Stella Pictures / Sigge Klemetz
Danny Saucedo och Molly Sandén.
5 av 6
Danny Saucedo och Molly Sandén. - Foto: Sigge Klemetz / Stella Pictures / Sigge Klemetz
Danny Saucedo och Molly Sandén.
6 av 6
Danny Saucedo och Molly Sandén. - Foto: Sigge Klemetz / Stella Pictures / Sigge Klemetz

Danny Saucedo om cannabis: "Otroligt mycket fina egenskaper"

Danny Saucedo delar med sig av sina tankar kring cannabis och berättar om sina egna erfarenheter av att röka på.


Det är i en intervju med Aftonbladet som Danny Saucedo, 30, berättar om sin relation till cannabis. Det är apropå Läkemedelsverkets nya beslut att cannabis kommer att kunna användas som medicin, som Danny ger sin syn på saken.

– Det finns otroligt mycket fina egenskaper i hampa. Förutom THC:et som gör att du blir hög, finns det cannabinoider som kan läka smärta, depression, motverka cancer – och har du anorexia kan det vara jättebra att röka för att få tillbaka din aptit, säger Danny till Aftonbladet.

På frågan om han själv har rökt marijuana svarar han:

– Jag har varit i Holland. Absolut … Och jag har min uppfattning, men jag säger inte att folk ska gå och röka. Precis som att jag aldrig skulle lägga ut en bild på en drink och skriva: ”Drick det här”. Det är inte för alla, säger Danny.

Även Dannys fästmö Molly Sandén, 24, har tidigare uttryckt sig positivt kring cannabis. När Molly besökte Kristoffer Triumfs podcast "Värvet" i februari år 2015 då diskuterades marijuana.

Molly Sandén. Bildkälla: Stella Pictures.

– Det enda jag kanske skulle kunna gå ut med nu och säga är att jag är jävligt tveksam till om alkohol är en bättre drog än cannabis. Det är väl en drog. Båda är klassade som droger. Men det där går ju att diskutera, sa Molly då.

Molly Sandén: "Jävligt tveksam till om alkohol är en bättre drog än cannabis".

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med Danny?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

idag 10:48
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.