Youtubestjärnan Ben Mitkus hävdar att hans ex-tjej var otrogen – här är hennes svar

Förhållandet mellan Ben Mitkus och My Karlberg tog slut i mitten av januari. Ben hävdar nu att My varit otrogen – men My har en helt annan sida av historien.


I början av januari stod det klart att förhållandet mellan Youtubestjärnan Ben Mitkus och hans flickvän My Karlberg var över. På sin Instagram skrev Ben att han "tydligen inte dög som pojkvän".

Nu fortsätter kärleksdramat. På sin Snapchat hävdade Ben under onsdagen att My hade varit otrogen – med någon som han känner, skriver sajten Svenska Youtubers, som också har skärmdumpar över Bens story:

Bildkälla: Ben Mitkus Snapchat/Svenska Youtubers.

På Instagram lade Ben lite senare på kvällen upp ett kollage på My och Youtubeprofilen Raed Murad.

"Snälla bli tillsammans ni skulle passa", skrev Ben till bilden och nu spekuleras det kring om det är Raed som My var otrogen med.

När Nyheter24 når My så avfärdar hon ryktena om att hon skulle ha varit otrogen.

– Ben har behandlat mig dåligt under en lång period och jag har mått dåligt i förhållandet men försökt att ändå försöka fixa det. När det inte gick, gjorde jag slut med honom men han kunde inte inse det riktigt och vägrade acceptera det, säger hon till Nyheter24.

My fortsätter:

– Jag har haft en vän ett bra tag som när det var dåligt mellan mig och Ben ställde upp för mig, så den veckan vi gjorde slut började jag träffa den här killen mer än som vän. Alltså var det ingenting mellan oss eller någon annan, förutom veckan då vi gjorde slut, säger My.

Hon är fast besluten att inte låta sig påverkas av ryktena.

– Jag står med huvet högt och bryr mig inte alls vad han har och komma med, för jag vet sen att i slutändan kommer sanningen fram, säger My.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan

Nas kommer till Sverige

2 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?