Sedlarna flög när Ludacris festade i veckan.
1 av 4
Sedlarna flög när Ludacris festade i veckan. - Foto: Stella Pictures/Obs bilden är ett montage
En nöjd Ludacris besökte strippklubben med sin flickvän.
2 av 4
En nöjd Ludacris besökte strippklubben med sin flickvän. - Foto: Stella Pictures
Bara det mest exklusiva är bra nog åt Ludacris som bär på en diamantprydd klocka värd halva ditt liv.
3 av 4
Bara det mest exklusiva är bra nog åt Ludacris som bär på en diamantprydd klocka värd halva ditt liv. - Foto: Stella Pictures
Ludacris ligger dock i lä - när rapparen Fabolous i vintras bestämde sig för att gå på strippklubb la han ut närmare 190 000 kronor.
4 av 4
Ludacris ligger dock i lä - när rapparen Fabolous i vintras bestämde sig för att gå på strippklubb la han ut närmare 190 000 kronor. - Foto: Stella Pictures

Rumpfest när Ludacris köpte strippor för 70 000

Skaka allt vad du har - för när Ludacris är i närheten belönas stripporna med pengaregn.


Det hade du hetat som strippa

Undrar du vad du skulle hetat som strippa? Förutom att Candy alltid är ett säkert kort kan du ta reda på vad du skulle hetat om du jobbat som exotisk dansare - här.

Välj kön och skriv in ditt namn - tryck på "submit".

En bra lap dance bör belönas. Så resonerade rapparen Ludacris när han i veckan spenderade närmare 70 000 kronor på en strippklubb som han besökte tillsammans med sin flickvän Eudoxie.

Även om namnet antyder något annat så var hon inte en av de tjejer som stod på scen i underkläder. De lyckliga dansare som däremot gjorde det gick hem med en fet bonus, srkiver TMZ.

Regnade ännu mer pengar

Trots den enorma summan ligger Ludacris i lä när det kommer till att lägga pengar på bröst och rumpa. Rapparen Fabolous spenderade nämligen 187 000 kronor och anordnade ett pengaregn på en strippklubb i början av året. Fabolous vän, komikern Kevin Hart, ska ensam ha lagt 46 000 kronor på att få en vältränad rumpa att skaka loss framför hans ansikte.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!