Elin Nordegren och Tiger Woods.
1 av 3
Elin Nordegren och Tiger Woods. - Foto: All Over Press
2 av 3
- Foto: All Over Press
3 av 3
- Foto: All Over Press.

Elin har dumpat vigselringen

Elin Nordegren om äktenskapet med Tiger Woods: "Det är slut." I går kväll ska de ha landat i Sverige.


Elin Nordegren försöker rädda sina barn, inte äktenskapet. Men just för barnens skull håller hon ihop det över julen.

Familjen Woods/Nordegren tog sig på lördagen till Florida för att delta i en julfest. Familjelyckan ska upprätthållas ett tag till. Men knappt ens på ytan.

För när Elin stannade till vid en bensinmack för att tanka bilen åkte vigselringen av. Det uppger brittiska tabloiden The Sun. Tidigare på dagen ska de ha suttit i möte med de lokala sociala myndigheternas familje- och barnrådgivare. Tjänstemännen på denna specifika avdelning, som under mötet flankerades av poliser, rycker vanligtvis ut för att säkra barnens trygghet efter familjetragedier där våld förekommit.

Men i går kväll ska paret tillsammans med barnen ha landat i Sverige. För att fira jul tillsammans.

Tiger Woods privatjet av märket Gulfstream landade i Göteborg sent i går kväll.

Enligt amerikanska luftfartsmyndigheten står flera företag registrerade som ägare av planet. Ett av företagen är ETW. Namnet står för Eldrick Tiger Woods - ordförande är golfstjärnan själv och ETW står registrerat i Orange County i Florida där familjen bor.

Visserligen klev endast tre besättningsmedlemmar av planet och uppgav att "de ska hämta någon i veckan".

Men Elins mamma, landshövdingen Barbro Holmberg, är i dag, måndag, tillbaka på sitt jobb. Och på söndagskvällen lyste det i paret Woods/Nordegrens lägenhet på Östermalm i Stockholm.

Tiger Woods tillkännagav häromdagen att han lägger golfen på hyllan för att bli en "bättre familjefar". Men enligt brittiska medier ska Elin Nordegren ha träffat advokater och förbereder en skilsmässa lagom till nyår.

Brittiska News of the World, som avslöjar att paret nu landat i Göteborg, skriver också att parets vänner saknar illusioner om att äktenskapet ska gå att rädda.

- På kort sikt kommer de bete sig som vilket älskande par som helst. Elin kommer inte göra slut på en gång. Men hon behöver lite tid för sig själv och de kommer inom kort att separera.

- Prata inte med mig, prata med din terapeut, sa Elin, enligt uppgift, till Tiger när han försökte förklara sina snedsprång.

Elin Nordegren har, enligt uppgifter, också köpt en privat ö i Stockholms skärgård dit hon planerar att flytta med barnen så fort skilsmässan är ett faktum.

 

 

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!