Peg Parnevik
Peg Parnevik visade upp nya kärleken på Grammisgalan. Bildkälla: Pontus Lundahl/TT/Instagram/pegparnevik

Här visar Peg Parnevik upp nya kärleken på röda mattan

Peg Parnevik och pojkvännen Sebastian De la Vega har varit ett par sedan hösten 2023. Nu visar de för första gången upp kärleken på Grammisgalan.


Grammisgalan tog plats på Annexet i Stockholm under onsdagen. Då passade sångerskan och reality-profilen Peg Parnevik på att visa upp nya kärleken Sebastian De la Vega.

"Röda mattan-debut", skrev Peg på Instagram och visade upp en bild på paret från Grammis.

Otrohetsrykten runt Filip Lamprecht och Linn fick Peg att gå i terapi

Peg Parnevik har ny pojkvän: "Han är the one"

Peg Parnevik om nya kärleken: "Vi hör ihop"

Peg Parnevik avslöjade under hösten 2023 att hon äntligen funnit kärleken på nytt. Det var i flera intervjuer på Rockbjörnen som hon bekräftade den nya romansen. 

Debuten som par skulle inledningsvis gjorts på P3 Guld i början av året, men pojkvännen Sebastian De la Vega blev stressad över sin outfit, något som Peg var helt okej med. 

– Det hade varit vår första röda matta, men det känns superbra. Det känns så självklart med honom. Vi hör ihop. Vet du, vi tar det så lugnt. Jag är bara lycklig. Men han är den rätta för mig, berättade Peg för Hänt vid tidpunkten. 

Sebastian De la Vega och Peg Parnevik anländer till Grammisgalan på Annexet under onsdagen. Bildkälla: Pontus Lundahl/TT

Peg Parnevik är nya medlemmen i "Idol"-juryn

Peg Parnevik och Sebastian De la Vega på bild från Grammis

Sebastian De la Vega arbetar inom modebranschen och har bland annat arbetat på det svenska solglasögonmärket Chimi Eyewear sedan 2019. Paret träffades inledningsvis på en dejtingapp och i dag sprudlar kärleken. 

På Grammisgalan under torsdagen berättade Peg om hur det kändes att ha sin pojkvän vid sin sida för Elle.

– Ja, han är här, det är röda mattan officiellt! Han har sagt att det är min dag så att han ska låta mig göra mitt jobb, säger hon och fortsätter: 

– Så skönt. Jag var supernervös, men det känns så skönt att jag höll honom i handen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!