Julia Franzén
Julia Franzén blev bestulen. - Foto: Stella Pictures

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?


Livet rullar sannerligen på för Julia Franzén och Bingo Rimér

"Bingo och Julia" säsong 2 har premiär den 5 april på Amazon Prime Video. I den nya säsongen får tittarna bland annat följa paret när de planerar tre bröllop och försöker starta en egen familj. 

Julia Franzén och Bingo på röda mattan. Bildkälla: Stella Pictures

Julia har tidigare berättat om att hon hamnat i ett tidigt klimakterie och därför fått på börja IVF med hormonbehandling, äggplock och allt annat som hör till. Allt detta kommer tittarna att få se i den nya säsongen av "Bingo och Julia". 

Någonting annat som många är nyfikna på är hur Julias relation med Katrin Zytomierska artat sig. Stämningen har nämligen varit något frostig mellan de kvinnliga profilerna, vilket Julia berättade om i Nyheter24: Sanning & Konsekvens. 

Katrin Zytomierska. Bildkälla: Stella Pictures

– Vi... är väldigt olika jag och Katrin. Någonting man får se i serien är ju att man pratar mer öppet om varandra i synk och säger saker man kanske inte skulle säga rakt ut, sa Julia då. 

Ett par månader senare så kunde man på på Instagram att Julia avföljt Katrin. 

Men nu har någonting värre hänt. Under veckan blev nämligen Julia Franzén bestulen. 

Julia Franzén: "Blev av med saker för 20 000"

Julia berättar på Instagram att hon och Bingo väntade på en taxi och att hon då placerade sin väska i soprumsgången i cirka fem minuter. 

Sedan var den borta. 

Julia Franzén blev bestulen på sin datorväska som var fylld med smink. Bildkälla: juliafranzen/Instagram

"Någon snodde min sminkväska idag. Säkert smink för 20 000 kronor. Ställde den i soprumsgången i fem minuter medan vi väntade på taxi. Gick bara ner till min studio för att hämta lite grejer som är två meter bredvid. Så var den borta när jag kom tillbaka. De trodde nog att min var en dataväska så de blev nog besvikna. Tråkigt för mig, men men materiella saker är ingenting att gråta över". 

Skönt att höra att allt under omständigheterna gick bra. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!