Wahlgrens värld säsong 15
Pernilla Wahlgren och Bauer är tillbaka i Wahlgrens värld. - Foto: MAX

Stora ändringen i nya Wahlgrens värld får tittarna att rasa

Pernilla Wahlgren publicerade glädjande nyheter på sina sociala medier. Men följarna – de blev halvnöjda kan man säga.


I hela 15 säsonger har familjen Wahlgren/Ingrosso underhållit människor i många av Sveriges hushåll. 

I den omtyckta realityserien har tittarna under flera års tid gått följa med Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren, och Benjamin Ingrossos alla upptåg. På ett hörn har man även fått se Oliver Ingrosso och Theo Wahlgren, trots om det inte har varit lika mycket. 

Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures

Och 2021 slog ett oväntat besked ned som en bomb – Bianca Ingrosso hoppade av serien. Anledningen var att Bianca kryptiskt uttryckt "skulle göra en helt annan satsning", vilket skulle komma att bli hennes nya talkshow "BIANCA". Även arbetet med bolaget Caia äter en del tid av hennes dagar. 

"Jag älskar er med hela hjärta!!! Vi har filmat i snitt 4 dagar i veckan året runt senaste 6 åren och har skrattat, gråtit och bråkat framför kameran. Ibland har det inte alls varit lätt men just ni mitt team har fått mig så otroligt bekväm och funnits där hela tiden som det mest enorma stöd.", skrev hon i sitt inlägg.

Istället har showens fokus legat på Pernilla Wahlgren och Christian Bauers relation innehållande förlovning, husrenovering och bröllop. Nuförtiden gör barnen mestadels inhopp. 

Ny säsong av Wahlgrens värld

Under måndagen gick Pernilla ut med att det nu kommer en ny säsong av Wahlgrens värld – nämligen säsong 15. 

På programmets pressbild har Pernilla en tröja med texten "farmor" på vilket avslöjar att hon mycket troligt kommer att visa upp en del av sin farmorsroll då sonen Oliver Ingrosso nyligen blev pappa.


Många av följarna var dock upprörda. Detta då Pernilla skriver att Kanal 5-gänget flyttar in på HBO Max. Det många då misstänkte var att de nu måste byta streamingtjänst. 

Men så är inte fallet helt. 


Pernilla Wahlgrens följare blev lite oroliga. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

På hemsidan skriver HBO Max: 

"Hej då Discovery+, farväl HBO Max! Nu är det Max som gäller. De två strömningstjänsterna skrotas för att återfödas som en ny plattform med allt från ”Wahlgrens värld” till prisbelönta dramaserier – och allsvenskan i fotboll. Premiär: 21 maj". 

Med andra ord slås tjänsterna ihop till tjänsten som kort och gott kommer att heta "Max". Men de nya avsnitten kommer även att sändas på Kanal 5 och Discovery Plus. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!