Puma Swede idag
Det gör Johanna Jussinniemi idag. Bildkälla: FameFlynet Sweden/thepumaswede/Instagram

Det gör Puma Swede idag: "Adopterade honom"

Johanna Jussinniemi, Puma Swede, gjorde sin debut som porrstjärna när hon var 27 år gammal. Hon har endast haft bra erfarenheter av yrket, som medför många fördomar. Men hur lever hon idag egentligen?


Puma Swede, som egentligen heter Johanna Jussinniemi, fyller 48 år i september 2024. Hon är Sveriges mest välbekanta porrstjärna. 

Det var när Johanna närmade sig 30 år som hon gjorde debut i karriären i USA, vilket Aftonbladet tidigare skrivit om. 

Johanna Jussinniemi började sin karriär som modell. Bildkälla: Zoonar GmbH / Alamy

Ett perfekt yrke för Johanna

Johanna Jussinniemi påbörjade sin karriär med att vara modell i USA, innan hon klev in i porrbranschen som 27-åring. När Johanna pratar om branschen menar hon den amerikanska branschen. 

– Jag är lyckligt lottad och min familj och vänner har accepterat vad jag gör. En del dörrar har stängts men andra dörrar har öppnats, vilket har gjort att jag kan ha en livsstil som jag tycker om. Det är ett perfekt yrke för mig.

Porrstjärnan Puma Swede om nya planerna – ska börja plugga

För Aftonbladet berättade Johanna att hon endast haft bra erfarenheter av att spela in porr. Hon menar att många inte tror att man kan vara lycklig i branschen. 

Det gör Puma Swede idag

I dag bor Puma Swede, eller Johanna, i en lägenhet i Mexiko City tillsammans med sin katt Hunter S. Thompson. Katten har hon döpt efter personen, med samma namn, som skrev filmen "Fear and Loathing in Las Vegas".

– Han var hemlös och jag adopterade honom från skogen efter en svamptripp, sa hon om katten.

Starka reaktioner efter lättklädda bilderna på Erika Persson: "Drogad..."

Enligt Aftonbladet driver Johanna dessutom ett klädmärke och en Onlyfans.

– Det är mest porr jag gör på ”Onlyfans”, men jag delar även med mig av privata grejer, som när jag är ute och går eller lagar mat. Att chatta med mina fans där lägger jag också mycket tid på.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!