Bianca Ingrosso kritiseras efter bilderna från nyår

Bianca Ingrosso har haft en rad firande för sig på senaste. Först firade hon sin födelsedag och sedan var det dags för nyår. Med henne fanns en mystisk hunk som många följare kände igen.


Bianca Ingrosso, 29, fyller år 30 december vilket varje år firas stort tillsammans med vänner och familj. I år ägde födelsedagsbalusen rum på en hipp restaurang i Stockholm där hon samlade en stor skara av sina nära vänner. En av de som satt närmast Bianca var en ny flamma som hon tidigare kopplats ihop med. 

Nämligen restaurang/krog-profilen Lucas Kalda, 33. 

Lucas och Bianca sågs umgås för ett par år sedan men det hela rann ut i sanden. 

Lucas Kalda, 33, arbetar som Guest Relations Manager på en nattklubb och restaurang i Stockholm. Bildkälla: rosannacharles/Instagram

Men under födelsedagen sågs han tätt vid Bianca. Hon har under de senaste dagarna även synts på restaurangen där han arbetar. 

Men att vara en av landets mest kända kvinnor går sällan bara med guld och gröna skogar i hand. Självfallet så var det en rad onda tungor som kommenterade hur Bianca såg ut. 

Denna gång – hennes kläder. 

Några av kommentarerna. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Följarna menade att Biancas avklippta linne inte direkt passade dagen i ära samt att det inte passade till hennes glittriga kjol. 

Bianca Ingrosso under nyårsfirande. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Bianca däremot – hon har varken svarat (eller tagit åt sig förhoppningsvis).

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!