Pernilla Wahlgren delar med sig av bilder på sonens senaste tillskott till familjen
Pernilla Wahlgren delar med sig av bilder på sonens senaste tillskott till familjen - Foto: Pontus Lundahl / TT & Stella pictures

Pernilla Wahlgren välkomnar den nya familjemedlemmen: ”Världens gulligaste…”

På sin Instagram delar Pernilla Wahlgren med sig av bilder från familjelunchen där det senaste tillskottet i familjen Wahlgren-Ingrosso välkomnades.


Att Pernilla Wahlgrens son, Oliver Ingrosso, väntar barn med flickvännen Zoe-Fay Brown vet nog de flesta vid det här laget. 

Familjens nya medlem välkomnas

Pernillas Instagramkonto har man redan nu välkomnat det senaste tillskottet i familjen. Och det är inte hennes första barnbarn, som ännu inte fötts.

Det är nämligen Oliver och Zoe-Fays senaste tillskott, hundvalpen Chewie som det passades på att gosas med när familjen Wahlgren-Ingrosso tog en måndagslunch på Olivers restaurang ”Olli” i centrala Stockholm.

Kommentarerna och kärleksförklaringarna till den söta lilla krabaten har inte låtit vänta på sig utan fyller nu kommentarsfältet på Pernillas Instagram. 

En hel del kommentarer från kändisar, familjemedlemmar och branschkollegor får också plats. 

Nanne Grönvall, Richard Herrey, mamma Christina Schollin och Hanna Hedlund är några av dem som uttrycker hur söt hundvalpen Chewie är.

Foto: Skärmavbild Instagram / pernillawahlgren
Foto: Skärmavbild Instagram / pernillawahlgren
Foto: Skärmavbild Instagram / pernillawahlgren
Foto: Skärmavbild Instagram / pernillawahlgren

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!