Hasbulla, 19, har slagit ner som en bomb i sociala medier
Hasbulla, 19, har slagit ner som en bomb i sociala medier - Foto: TikTok/Instagram/hasbulla.hushetskiy

Världsstjärnan går till attack mot profilen Hasbulla, 19: "Stinkande lilla..."

Hasbulla har slagit ner som en bomb i sociala medier, och räds inte för att provocera på sina kanaler. Till slut fick UFC-proffset Conor McGregor nog, och gick till verbal attack mot 19-åringen.


Internetfenomenet Hasbulla Magomedov är namnet på allas läppar, och nu pratar till och med världseliten om honom.

19-åringen slog igenom på sociala medier under pandemin där han slog en vän i ansiktet. Trots att videon visade sig vara arrangerad häpnades många av hans självsäkerhet och goda slagteknik – och succén var ett faktum.

Hasbullas längd - så lång är han

Hasbulla, som till en början gick under smeknamnet "Mini Khabib", är kortväxt och tros lida av tillväxthormonbrist. Han har själv sagt att han är en meter lång och väger 16 kilo.

Med sin korta längd och ljusa röst var det många som misstog Hasbulla för att vara ett barn när han slog igenom. 

Hasbulla omger sig av många UFC-proffs, däribland stornamnet Khabib Nurmagomedov. Han är i sin tur en tidigare rival till stjärnan Conor McGregor, som inte är känd för att vara lugn och sansad i sociala medier.

Världsstjärnan McGregor: "Skulle älska att sparka honom"

När Hasbulla berättade att han döpt sin kyckling efter McGregor dröjde det därför inte länge innan han gick till verbal attack på sina egna kanaler. 

I de numera raderade posterna på Twitter kallade han Hasbulla för "stinkande inavel" – och sa att han gladeligen skulle göra honom illa.

"Jag skulle älska att sparka den där lilla dvärgen över ett mål", skrev McGregor i en tweet.

"Lilla stinkande inavel", skrev han kort senare – följt av: "Jag kommer göra det till mitt uppdrag att skjuta en trepoängare med honom en dag."

Så reagerar Hasbulla på McGregors attack

Men av allt att döma verkar Hasbulla ha tagit McGregors utspel med ro. Tidigare under måndagen delar han med sig av en Instagrambild på honom sittandes i ett privatjet. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!