OG Maco var med om en bilolycka.
1 av 5
OG Maco var med om en bilolycka.
Så här såg han ut innan olyckan.
2 av 5
Så här såg han ut innan olyckan.
Han bär ögonlapp.
3 av 5
Han bär ögonlapp.
Han förväntas bli återställd – men det kommer ta tid.
4 av 5
Han förväntas bli återställd – men det kommer ta tid.
Maco visar upp sina skador.
5 av 5
Maco visar upp sina skador.

​Rapstjärnan i bilolycka – förlorade ena ögat

Rapstjärnan från Atlanta var med om en bilolycka – och nu möts han av näthat som tror att han har fejkat sina skadorna.


Det var förra veckan som Atlanta-rapparen OG Maco var med om en bilolycka som var nära att ta hans liv.

Maco fick flera skallfrakturer, bruten ryggkota och bröt sin ögonhåla. Hans ena öga är så illa tilltygat att han nu har förlorat synen på det ögat och bär ögonlapp.

På sin Instagram har han uppdaterat sina följare om sin väg till tillfrisknande – men han har även mött mycket hat och elaka kommentarer från folk som tror att han fejkar att hans öga är skadat. Det har gjort att han nu visar bilder på sig själv efter olyckan och sätter alla troll på plats.

– Alla ni jävlar som har skämtat om att jag inte har förlorat mitt öga. Jag bryr mig inte. Kom bara ihåg att jag aldrig har gjort er något. Att se en värld där folk som har drömmar och uträttar saker blir mer förlöjligade än losers är värre än att förlora ett öga, skriver han på sin Instagram.


24-åriga Maco förväntas bli helt återställd och kommer även att återfå synen på det drabbade ögat, skriver Mediatakeout.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.