Chris Brown går till attack mot Taylor Swift.
1 av 6
Chris Brown går till attack mot Taylor Swift. - Foto: Stella Pictures, Popcrave Twitter, Instagram. Bilden är ett montage.
Chris Brown höll inte direkt god ton när han kommenterade på Taylors Instagram.
2 av 6
Chris Brown höll inte direkt god ton när han kommenterade på Taylors Instagram. - Foto: Stella Pictures / APEGA
Taylor Swift ville stämma Kim och Kanye – men enligt lagen i Kalifornien har Kim och Kanye inte gjort sig skyldiga till något brott.
3 av 6
Taylor Swift ville stämma Kim och Kanye – men enligt lagen i Kalifornien har Kim och Kanye inte gjort sig skyldiga till något brott. - Foto: Pacificcoastnews / Thomas Janssen
Chris Brown möts nu av hård kritik för sin kommentar.
4 av 6
Chris Brown möts nu av hård kritik för sin kommentar. - Foto: Stella Pictures / RACHID BELLAK / BESTIMAGE
Taylor Swift.
5 av 6
Taylor Swift. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Chris Brown.
6 av 6
Chris Brown. - Foto: Stella Pictures / VEEREN / BESTIMAGE 1

​Chris Brown till attack mot Taylor Swift: Aj, min fi**a gör ont!

Nu ger sig Chris Brown in i fejden mellan Taylor Swift, Kanye West och Kim Kardashian.


Taylor Swift är inte superglad över att Kim Kardashian och Kanye West har spelat in och spridit det samtal mellan Taylor och Kanye, där Taylor ger sitt medgivande till att nämnas i Kanyes megahit "Famous".

De tre stjärnornas offentliga bråk har präglat sociala medier och tidningar hela veckan – och många kändisar har lagt sig i. Både Ruby Rose, Selena Gomez och Chloe Grace Moretz har sagt vad de tycker i frågan – och de är Team Taylor.

En som inte håller på Taylor är rapparen Chris Brown. Men hans diss mot Taylor möts nu av hård kritik – med all rätt. Chris kommenterade nämligen på Taylor Swifts Instagram att hon borde "hålla käften och syssla med musik".

– Åh nej! Någon sa något som jag inte gillar. Åh min fi**a gör ont! Gör musik och håll käften för fan, skrev Chris.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.