Enligt flera källor till amerikanska medier är Angelina redo att skilja sig från Brad.
1 av 6
Enligt flera källor till amerikanska medier är Angelina redo att skilja sig från Brad. - Foto: Stella Pictures / KM/FAMEFLYNET PICTURES
– Hon är trött på hur hennes liv har blivit och hon vill göra en förändring, säger källan.
2 av 6
– Hon är trött på hur hennes liv har blivit och hon vill göra en förändring, säger källan. - Foto: Photoshot. All rights reserved. / Euan Cherry
Enligt en källa till Gossip Cop så anser Angelina att de har kommit lång ifrån varandra som ett par.
3 av 6
Enligt en källa till Gossip Cop så anser Angelina att de har kommit lång ifrån varandra som ett par. - Foto: Stella Pictures / Olivier Douliery
Brad Pitt fick vara ensam på fars dag.
4 av 6
Brad Pitt fick vara ensam på fars dag. - Foto: Stella Pictures / Olivier Douliery
Trots alla rykten om skilsmässa så syntes Brad nyligen i Los Angeles med sin förlovningsring på sig.
5 av 6
Trots alla rykten om skilsmässa så syntes Brad nyligen i Los Angeles med sin förlovningsring på sig. - Foto: Stella Pictures / BJJ/Stoianov/Vasquez/FAMEFLYNET
Brad Pitt med sin förlovningsring på.
6 av 6
Brad Pitt med sin förlovningsring på. - Foto: Stella Pictures / BJJ/Stoianov/Vasquez/FAMEFLYNET

Angelina och Brads äktenskap i kris: "Han blev förd bakom ljuset"

Kärlekssagan mellan Brad Pitt och Angelina Jolie kan vara över. Paret har inte träffats på fyra månader och skilsmässan ryktas vara nära.


Äktenskapet mellan Angelina Jolie, 41, och Brad Pitt, 52, ryktas vara i gungning. Det uppger flera amerikanska tidningar, bland annat Life & Style, National Enquirer, In Touch och Star.

Paret har inte träffats på nästan fyra månader, och enligt en källa till Star Magazine har Angelina redan haft möte med en skilsmässoadvokat i Los Angeles.

– Han blev förd bakom ljuset, men han ska träffa sin advokat för att diskutera vårdnaden av barnen och för att skydda sina tillgångar. Den här skilsmässan kommer att bli smutsig, säger en källa till Star, via Hollywoodlife.

Paret, som har varit ihop i tio år, och gifte sig rent juridiskt år 2014, har sex stycken barn tillsammans.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.