Eminem har tidigare smutskastat Kim i sina låtar.
1 av 2
Eminem har tidigare smutskastat Kim i sina låtar. - Foto: INTERSCOPE/PLANET PHOTOS / INTERSCOPE/PLANET PHOTOS
Men tydligen ska paret ha grävt ned stridsyxan.
2 av 2
Men tydligen ska paret ha grävt ned stridsyxan. - Foto: INTERSCOPE/PLANET PHOTOS / INTERSCOPE/PLANET PHOTOS

Då: Rappade om att halshugga sin fru. Nu: Återförenat kärlekspar

Eminem och Kim ska ha börjat träffats igen – och tydligen kommer de bättre överens än någonsin.


Återkomsten

I november i år släppte Eminem sitt senaste album. 

Där rappar han 97 ord på 15 sekunder.

Läs mer om det här.

Rapstjärnan Eminem, eller Marshal Mathers som han egentligen heter gifte sig med Kim Scott år 1999. Tillsammans har paret dottern Hailie som idag är 17 år. 

Eminem och Kim skilde sig sedan år 2000 för att sedan gifta om sig igen år 2006. Även den gången slutade det med skilsmässa – och ren avsky. 

Eminem har skrivit otaliga låttexter om det starka hat han känner för Kim. I låten "Kim" rappar bland annat Eminem om hur han mördar Kim genom att skära av hennes hals. Under en konsert i Detroit år 2000 framförde Eminem låten "Kim". I publiken satt en chockad Kim – som inte stod pall för den hotfulla sången.

– Att se publikens gensvar, hur alla applåderade och sjöng med och skrattade. Det kändes som att alla stirrade på mig. Jag visste att den handlade om mig, och den natten åkte jag hem och försökte ta livet av mig, sa Kim i en intervju med tidningen People.

Men nu verkar det gamla kärleksparet ha grävt ner stridsyxan för gott. 

Träffas enligt mamman

Kims mamma Katy Sluck avslöjade nyligen till RadarOnline att Eminem och Kim "träffas hela tiden" och kommer överens bättre än någonsin. Mormodern till Eminems adopterade barn (som Kim har från ett tidigare förhållande) Marie Hartter, säger även hon att hon tror att romansen vaknat till liv igen. 

– De kommer att bli gamla tillsammans på ett sätt eller nåt annat. Så mycket som han sjunger om att han hatar henne, så mycket älskar han henne även. De träffades när de var väldigt unga och var tillsammans i många år, jag tror inte att Kim varit med någon så länge som hon varit med honom, säger Marie.

"Det är svårt att dejta i min bransch" 

I en tidigare intervju med magasinet Rolling Stone berättade rapparen att det är väldigt svårt att träffa någon när man är artist. 

– När det kommer till att typ gå ut och äta eller gå på bio så nej, jag kan bara inte. Självklart skulle jag vilja ha ett förhållande igen, vem vill inte det? Men det är väldigt svårt att träffa någon i min position, sa Eminem då. 

Lyssna på låten "Kim": 



Lyssna på "Hailies song"


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!