Ida Warg om festkvällen med Katrin Zytomierska: "Polisen kom"

Det var under förra helgen som Ida Warg slog klackarna i taket tillsammans med Katrin Zytomierska. Och fest – det blev det.


Pandemin fortsätter – men i influensernas värld kan man säga att det mesta är sig likt och events och festkvällar fortsätter som vanligt. 

En av de som öppet kritiserat både Folkhälsomyndigheten och regeringen kring hanteringen av corona är influencern och entreprenören Katrin Zytomierska.

I ett klipp som gjordes tidigare i år säger hon bland annat att hon inte kan förstå hur regeringen inte stänger ned samhället likt många andra länder.

Ida Warg. Bildkälla: Stella Pictures

– Att Folkhälsomyndigheten och regeringen inte gör en lockdown som vi har bevis för fungerar i andra länder, jag kan inte begripa det. Det känns som om jag lever i ett land med världens mest korkade människor, sa hon då.

Efter att Katrin sedan ska ha gått ut och slagit klackarna i taket under förra helgen var det därför många som reagerade. På Instagramkontot "Dyngbaggegalan" hånads  Zytomierska efter att en video där hon står och festar med massor av andra människor publicerades i samband med ovan nämnda klipp.

Många har reagerat på klippen från eventet. Men enligt Ida så var det strikta restriktioner. Bildkälla: Dyngbaggegalan/Instagram

En av de som syns till i klippen är Ida Warg. Ida berättar i podden "Sånt är livet" att det var första gången hon drack alkohol på fyra år. Hon berättar även om restriktionerna som gällde på festen.

– Jag blev bjuden på Rebecca Stellas 35-årsfest som vi alla skulle på. Och innan blev jag bjuden till Katrin på förfest. Jag är inte nykterist men jag väljer mina tillfällen. Så jag kände att nu blir det första gången på fyra år. Så jag drack.

Ida berättar att hon för första gången hade kul på eventet och att hon ser Katrin som en ny partykompis. 

– Katrin är min nya partyvän. Katrin och Bingo Rimér är bara sig själv, dom dansar och är sig själva. 

Ida berättar även att det var strikta restriktioner på klubben och att det titt som tätt kom in poliser för att se till att alla skötte sig. 

– Det kom in poliser och patrullerade och man fick endast sitta i sitt sällskap, berättar hon .

Läs mer: Bianca Ingrosso gjorde coronatest – fick oväntat svar tillbaka

HanaPees kritik mot Alice Stenlöf efter kändisfesten

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!