Katrin Zytomierska hånade regeringen om corona – gick ut och festade

Katrin Zytomierska har tidigare kastat flera kängor mot regeringens beslut kring att inte stänga ner samhället. Nu har dock videoklipp kommit fram där hon syns festa för fullt i Stockholm.


En av de som öppet kritiserat både Folkhälsomyndigheten och regeringen kring hanteringen av corona är influencern och entreprenören Katrin Zytomierska.

I ett klipp som gjordes tidigare i år säger hon bland annat att hon inte kan förstå hur regeringen inte stänger ned samhället likt många andra länder.

– Att Folkhälsomyndigheten och regeringen inte gör en lockdown som vi har bevis för fungerar i andra länder, jag kan inte begripa det. Det känns som om jag lever i ett land med världens mest korkade människor, säger hon.

Hånas på internet

På den omåttligt populära Instagram-sidan "Dyngbaggegalan" hånas nu Zytomierska efter att en video där entreprenören står och festar med massor av andra människor publicerades i samband med ovan nämnda klipp.

Några av de som kommenterat klippen är Stina Wollter. Hon erkänner i en kommentar att hon "inte brukar räkna följare" men att hon kände lycka den dagen hon gick om Zytomierska i antalet följare. Wollter kallar henne även för "en mobbare med ekonomiska intressen bakom sin mobbning".

Klippet kan du se i videospelaren ovan!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!