Före detta Paradise Hotel-deltagen Saga Scott har skaffat sig ett nytt jobb inom restaurangbranschen. I hennes och vännen Jonna Lundells podd berättar hon att det känns som att hon hittar tillbaka till sig själv.
Saga Scott har skaffat sig ett nytt jobb. - Foto: Saga Scott

Saga Scott avslöjar nya jobbet: "Vill hitta tillbaka till mig själv"

Den färgstarka Paradise Hotel-profilen avslöjar vad hennes nästa jobb kommer att bli.


Det är i podden "Jonna och Saga" som Jonna Lundell och Saga Scott berättar om livet innan kändisskapet. Jonna berättar att hon hoppade av skolan och Saga berättar om sitt brinnande hästintresse som fick läggas på is efter Paradise Hotel.

– Hästar har varit ett stort intresse för mig hela livet. Jag har tidigare köpt in hästar från Holland, så red jag in dem, och sålde dem. Köpte in nya, och har hållit på att tävla och träna. Sen gick jag naturbruksgymnasium med inriktning hästhållning. Så det var en stor del av mitt liv, berättar Saga.

Saga berättar att ett av hennes andra jobb var på en restaurang vid namn Harrys där hon arbetade som servitris. Vilket hon stortrivdes med. 


– Jag och min dåvarande sambo jobbade lite i restaurang, jag trivdes med det som fan. Jag älskar att se gästerna glada, ta hand om dem, och servisyrke passar mig väldigt väl. Så var pengarna bra. Det var ett bra liv. Men jag och min kille gjorde slut och då hade jag varit i förhållande i nästan hela mitt liv. Då drog jag till Mexico och var med i Paradise Hotel, och då hade jag så mycket att leva ut. 

Efter Paradise Hotel blev Saga ett namn på allas läppar och hon har sedan dess medverkat flera program och poddar. 


Bildkälla: Instagram

Bildkälla: Instagram

Saga är idag tillsammans med travprofilen Adrian Kolgjini

Saga har på senare dagar känt att hon saknar många bitar från sitt gamla jag så nu väljer hon att ta några steg tillbaka till den hon tidigare var. 

– Jag är väldigt nöjd med mitt liv. Jag är så glad över podden och att vi kan hjälpa folk via den. Det är nog det bästa jag gjort sen mina shiny days haha. Men ibland är det klart att jag saknar mitt gamla liv, och det är just därför jag köpt häst och sökt ett nytt jobb, berättar Saga. 

– Vad är det för jobb?, frågar Jonna.

– Det är ett restaurangjobb, där jag kommer vara timanställd så jag får hitta tillbaka lite till mina gamla rötter, berättar Saga.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Följer du Saga Scott på sociala medier?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.