Rykten bekräftas: En spinoff till succéserien Pretty Little Liars kan bli verklighet.
1 av 3
Rykten bekräftas: En spinoff till succéserien Pretty Little Liars kan bli verklighet. - Foto: CW/Pretty Little Liars
Sasha Pieterse som spelar Alison diLaurentis kommer ha huvudrollen. I originalserien försvann Alison spårlöst, men hittades ett år senare död. Ett mysterium som plågade Alisons vänner i flera år.
2 av 3
Sasha Pieterse som spelar Alison diLaurentis kommer ha huvudrollen. I originalserien försvann Alison spårlöst, men hittades ett år senare död. Ett mysterium som plågade Alisons vänner i flera år. - Foto: CW/Pretty Little Liars
Även Janel Parrish i rollen som Mona kommer vara med i spinoffen. I originalserien spelade hon den tidigare mobbade Mona som tog ut hämnden på sina vänner.
3 av 3
Även Janel Parrish i rollen som Mona kommer vara med i spinoffen. I originalserien spelade hon den tidigare mobbade Mona som tog ut hämnden på sina vänner. - Foto: CW/Pretty Little Liars

Pretty Little Liars får en spinoff – med två av huvudpersonerna

Har du saknat Pretty Little Liars? Då kan vi glädja dig med att det faktiskt kommer en spinoff på den populära serien.


Antingen så älskar man tjejerna i Rosewood eller så är man inte alls så förtjust. Men är du en av de som följde Pretty Little Liars från början till slut och redan saknar serien så har vi väldigt bra nyheter till dig!

Länge har det ryktats om en spinoff till den älskade serien Pretty Little Liars. Och i början av veckan kunde Deadline bekräfta att ryktet stämmer. 

Och två av huvudpersonerna kommer vi att få träffa igen i den nya serien! 

Bolaget Freeform har begärt ett pilotavsnitt från serien, där Sasha Pieterse kommer ha huvudrollen med sällskap av Janel Parrish.

Serien kommer heta  Pretty Little Liars: The Perfectionists kommer återigen skapas av I. Marlene King, och baseras på boken "The Perfectionists" som är skriven av Sara Shepard, författaren till PLL-böckerna.

Serien utspelar sig i Beacon Heights där Alison (Sasha Pieterse) fortfarande är "väldigt instabil" på grund av sitt förflutna. Och vi som har sett, vi vet.

Även om det inte utspelar sig i Rosewood kommer Beacon Heights inte vara helt främmande. Där verkar nämligen allting perfekt, allt från deras college till lägenheter. Men givetvis finns det en hake. Perfektionismen skapar en stress som till slut leder till ett mord.

Den officiella synopsisen för serien är dessutom: "varje bakom perfektionist finns det en hemlighet, en lögn och ett behov av ett alibi".

"Superexalterad"

Sasha Pieterse är glad över att äntligen få prata om serien, skriver People.

– Jag har känt till att de jobbade för det här i ungefär ett år, berättade Sasha för tidningen och fortsatte:

– Det känns som att PLL gjorde att jag blev bättre på att hålla hemligheter, men jag är inte en bra lögnare. Men jag är superexalterad.

Det är inte helt klart att serien faktiskt blir av. Efter att pilotavsnittet har spelats in ska det godkännas av Freeform, och först då bestämmer man för om man ska göra en satsning eller inte.

TV: 10 sjuka saker som händer i Pretty Little Liars-böckerna – men inte i tv-serien

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du se serien?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.