Joakim Lundell läser ur sin bok: "Jag har brutit ihop flera gånger"

I en video som Joakim Lundell laddade upp på tisdagen läser han det första kapitlet ur sin självbiografi, och det blir riktigt känslosamt.


I den nästan en kvart långa videon läser Joakim Lundell upp det första kapitlet ur sin kommande självbiografi "Monster". Han förklarar att det är en av de svåraste videor han någonsin gjort på sin Youtube-kanal, men tillägger att det även kommer att vara en av dem han är mest stolt över senare i livet.

– Den här boken innebär att så extremt många människor kommer få veta vad jag har varit med om. Många kommer få komma mig väldigt nära. Det är både bra och dåligt, samtidigt som jag blir ännu mer sårbar för att folk bara kan kasta ur sig saker om sexuella övergrepp eller misshandel, eller vad det nu är som finns i boken. Men det förklarar också varför jag är som jag är idag, säger han i videon.

Joakim Lundell förklarar också att boken syftar till att vara så rak och ärlig som möjlig och att den inte ska ursäkta något av det han har gjort.

– Förstår ni hur jobbigt det är att läsa det här? Jag börjar kallsvettas. Det är skitjobbigt, säger han i videon när han har läst en stund.

Han varnar också sina tittare för att veta vad de ger sig in på när de väljer att läsa hans bok, och poängterar att det absolut inte är en barnbok.

– 90 procent av boken är bara raka vägen ner till helvetet, där man vänder. Men jag är i alla fall otroligt stolt över att jag jobbat med det här i ett år nu.

– Nu måste jag avsluta för annars börjar jag tjuta snart, avslutar Joakim Lundell videon med.

Se hela videon här under.


Vill du se mer om Jocke och Jonna kan du se den här videon om hur fansen rycker in då det är kaos på Jocke och Jonnas altan:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du köpa Joakims bok?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .