I sin podcast kritiserar de både Youtube-profilernas relation och videoinnehåll.
I sin podcast kritiserar de både Youtube-profilernas relation och videoinnehåll. - Foto: TT

Alex och Sigges attack mot Jocke och Jonna: "Aldrig känt sådant hat"

I sin podd går Alex Schulman och Sigge Eklund till hårt angrepp mot Youtube-profilerna Joakim och Jonna Lundell.


I det näst senaste avsnittet av Alex Schulman och Sigge Eklunds podcast gick de båda medieprofilerna till hårt angrepp mot Joakim och Jonna Lundell

– När jag ser dem… det finns nog få saker som jag känner samma vilda hat mot som de två, säger Alex Schulman i podden. 

En av de saker som han menar bidrar till hans hat är att Joakim och Jonna svär mycket i sina videos, men även för att han tycker att de håller låg kvalitet. 

– Det är usla pranks som är repeterade och inövade, allt är bara teater, dålig teater. En teater som går ut på att när de kommer på att de blivit prankade ska de bli så arga som möjligt på varandra. 

Men det som Schulman menar fick honom att reagera som absolut starkast var en video kallad "Cheating prank" som paret lade ut 2014. 

I videon lurar Jonna och en okänd kille Jocke att de varit otrogna tillsammans mot honom. I videon reagerar Jocke med att bli väldigt arg och bland annat uppföra sig aggressivt mot både Jonna och den andra killen. Han trycker bland annat upp Jonna mot en garderob i klippet. 

Du kan se hela videon här.


– Det gjorde mig otroligt illa berörd. 

– Jag ser underhållning som min 8-åriga dotter kollar på, hon förstår ju ingenting, hon ser bara en kille som är jättearg. Hon förstår att reaktionen verkar helt rimlig, för efter misshandeln står ju Jonna bara skamset kvar. I den här världen så är det här helt fine, att om man gjort något dumt så kan man eventuellt få stryk och det är som det ska vara. 

Även Sigge Eklund anser att det som Jocke och Jonna förmedlar till de barn som tittar kan påverka dem negativt. 

– Det kusligaste är ju att barnen får en direkt insyn i ett ganska trasigt förhållande. Båda är ju öppna med att de mår väldigt dåligt. De är inne i ett destruktivt förhållande, som man inte borde ta del av som barn.

Vill du veta mer om Jocke och Jonna kan du bland annat se hur mycket de tjänar i klippet under. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med Alex och Sigge?
Tack för din röst!