Linn Ahlborg nobbar pojkvänsfrågan: "Jag kan inte svara"

Linn Ahlborg får ofta frågor om förhållande, sex, fest och pojkvänner. Men denna gång kunde hon helt inte svara.


Linn Ahlborg, 17, ska efter ett behövligt sommarlov med resor, fest och skoj nu återgå till skolan där hon kommer att gå sitt sista år i gymnasiet. 

Det var under tisdagen som Linn spelade in en av de första dagarna tillbaka i skolan och passade då även på att köra en liten frågestund samtidigt som hon äter sin frukost. 


– Jag kommer att försöka svara på så mycket jag kan medan jag äter, säger hon i början. 

"Kan inte svara på det"

Under frågestunden får Linn bland annat frågan om hon har pojkvän, hur många gånger hon haft sex samt vad hennes föräldrar tycker om att hon festar. 

– Mina föräldrar skulle aldrig neka mig till att gå på en fest så länge jag kommer hem i tid och inte spyr överallt. Jag brukar ha sms-kontakt med mamma så hon vet att jag lever men det är typ det. Gällande sexet, är det någon som räknar det eller?, svarar hon. 


På pojkvänsfrågan svarar Linn att hon ofta får frågan men att hon just nu inte har pojkvän. Hon får sedan frågan "När du skaffar en, kommer du då att visa upp honom på Youtube?". 

– Om jag kommer att visa honom vet jag inte riktigt ännu, jag gjorde ju det med min förra pojkvän och vi kunde ju göra många videos och så men... såhär i efterhand är det fortfarande folk som frågar om honom, vissa tror att vi fortfarande är tillsammans plus att han glider fett mycket räkmacka på mig och mina följare, säger Linn. 


– När man är tillsammans med någon i den här åldern tar det ju nästan alltid slut, och då blir det inte så roligt med det som kommer efter. Så nej just nu kan jag faktiskt inte svara på det, vi får helt enkelt se, avslutar Linn. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!