- Foto: Instagram/Snapchat

Tova Helgesson omringades av 300 fans: "Jag klarar inte av det"

Tova Helgesson berättar att 300 fans stått vid körskolan där hon ska ta sitt körkort, vilket gjorde att ​hon fått svårt att koncentrera sig.


Youtubestjärnan Tova Helgesson går just nu en intensivkurs för att ta körkort. På hennes Snapchat berättar hon nu om hur ungefär 300 fans stått vid körskolan, vilket resulterat i att situationen blivit jobbig.

Helgesson berättar att hon fått svårt att fokusera när folk skrikit och även skämts då fansen stått kollat på. En del ska även ha bankat på rutorna, något som även bloggen Svenska Youtubers skrivit om.

På Snapchat berättar hon att fansen ställde sig runt bilen, någon drog i hennes hår och när hon sade ifrån blev hon spottad på.

Tova Helgesson som lider av social fobi och panikångest berättar att hon inte klarar av större folksamlingar, då fansen som ville ta bild inte ställde sig i kö, trots att hon började gråta så slutade de inte.

Helgesson tar även upp att hon hoppas att fansen inte tolkat hennes snaps fel, men att hon kände att hon behövde säga ifrån då det blivit mycket och hoppas att fansen kan respektera det då körkortet är väldigt viktigt för henne.

"Förlåt, insåg nu att jag kanske lät bitchig men jag pallar inte mer, de är redan mycket nog för mig. Älskar er de vet ni" skriver hon på en snap.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

3 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.