Youtubestjärnan fick sjukt samtal: "Har avbokat allt och åker"

Felicia Aveklew berättar på sin blogg om samtalet som vände upp och ned på vardagen.


Det var under söndagen som Youtubestjärnan och bloggerskan Felicia Aveklew skrev ut på sin blogg att honför tillfället är ordentligt sugen på att åka ut och resa. Hon förklarade att hon nu söker en eller flera reskamrater som skulle kunna tänka sig att följa med på en tripp till varmare breddgrader.


"Jag vill så gärna hitta en eller flera ressugna människor som gillar att fota och dokumentera varje ögonblick som jag kan åka utomlands med. Jag vill inte bara ha en veckas all inclusive i Turkiet där allt man ser är samma pol och samma mat hela dagarna långa. Jag vill ha äventyr, båtar, olika stränder, bungalows och turkost hav", skrev hon.

Det som hände en dag efter fick henne att tro på en höre makt.

"Universum har gjort sitt"

Dagen efter ringde Felicias telefon och när hon svarade kunde hon knappt tro sina öron.

"Idag fick jag ett samtal där jag erbjöds en plats till Istanbul nu på onsdag med massor av skojigheter inbokat. Självklart avbokade jag ALLT som jag hade inbokat och tackade ja. Så imorgon klockan 10 går mitt tåg till Stockholm och på onsdag morgon åker vi ett stort gäng business class till Istanbul-Turkiet."

Så nu väntar med andra ord en vecka av sol, bad, fest och mys för bloggerskan.

Vissa har det bra...

Mer:

Youtubestjärnan hyllar Zara Larsson – med tatuering under bröstet

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

1 timme sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

1 timme sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.

Träföremålet som räddade Rose i "Titanic" har sålts

igår 22:42
Ett flytande träföremål spelar en avgörande roll i slutet av storfilmen "Titanic", där skådespelarna Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i rollerna som Jack och Rose försöker att hålla sig vid liv i det iskalla vattnet.