Ex On The Beach-paret chockar fansen med rasistisk video

Det är i en Youtubevideo som Ex On The Beach-profilen Robin Johansson använder n-ordet och kläcker ur sig en hel rad andra vidrigheter.


Det var under förra veckan som Ex On The Beach Sverige hade premiär på Kanal 5. Programmet går ut på att åtta festsugna singlar placeras på en vacker paradis-ö för att njuta av sol, bad fest och varandra. Men en efter en dyker deltagarnas ex upp och drömsemestern förvandlas till en bubbla fylld av svartsjuka, drama, nytändningar och sexande.

Två av profilerna, Robin Johansson och Julia Markham fick upp ögonen för varandra och har fortsatt att ses efter programmet. Paret har startat upp en Youtubekanal där de i deras första avsnitt berättar lite om sin relation och om sitt deltagande i programmet. Men det som var tänkt som en "rolig" video innehåller både rasistiska och sexistiska uttalanden som nu fått fansen (och oss andra) att se rött.


Använder n-ordet

En bit in i videon berättar Robin att han fått en förkärlek för Julias sexleksaker, framförallt analpluggen. Detta då hon enligt Robin "blir tightare". Han fyller då i med att han var chockad över att hon var så tight när de träffades då han, citat: "Trodde att hon hade haft sex med omkring 400 (n-ordet) med stor kuk". Och att han skulle kunna stoppa in händer och nävar i henne.

Kommentarsfältet fylls nu av kommentarer från fans som rasar på paret efter de smaklösa uttalandena.

– Vilka Rasister!?!?!

– Ta ned denna rasistiska video NU!

– Skäms ni inte?

Paret har ännu inte svarat på kritiken. Nyheter24 söker Robin Johansson.

"Du ska väga 50 kilo gumman"

Det är inte första gången Robin hamnar i blåsväder efter att ha kläckt ur sig diverse vidrigheter. Han skrev även ett blogginlägg med namnet "Du ska väga 50 kilo gumman". Mer om det kan du läsa här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!