1 av 2
2 av 2

Ex On The Beach-profilen efter bröstoperationen: "Så här ser det ut"

Bloggerskan Josephine Qvist opererade brösten två dagar sedan. Nu visar hon upp hur resultatet blev.


Det var för några veckor sedan som bloggerskan och den före detta Ex On The Beach-profilen Josephine Qvist berättade att hon skulle operera sina bröst.

För två dagar sedan opererade bloggerskan brösten och under lördagen visade hon upp en bild på resultatet.


"Så här ser det ut just nu när jag ligger ner! Vaknade kl 06.30 imorse av smärtan och då var det nästan olidlig smärta så jag fick lite panik och tyckte synd om mig själv haha... TACK GUD för piller dock. Tog ett lite starkare och somnade om direkt utan problem!" skriver hon under bilden.

I en annan video svarade bloggerskan på kring bröstoperationen, bland annat vad det kostade – det kan du läsa mer om här.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

1 timme sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

2 timmar sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.