1 av 3
The Weeknd.
2 av 3
The Weeknd. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Stjärnan var i Sverige under veckan.
3 av 3
Stjärnan var i Sverige under veckan. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Paradise-Isabella efterfestade med The Weeknd: "Det tvingades vi göra innan vi fick gå in på hotellrummet"

Paradise Hotel-deltagaren Isabella Östberg efterfestade med The Weeknd och hans crew efter Sverigekonserten i fredags. Nu berättar hon om upplevelsen.


Det var i fredags den världskända artisten The Weeknd befann sig i Sverige för en konsert i Globen. Men är man artist så vill man ju självfallet passa på att festa till det lite och ta del av landets uteliv.

Någon som även hon var ute i svängen var Paradise Hotel-deltagaren Isabella Östberg. Bella befann sig ute i Stockholm då hon av en slump sammanstrålade med The Weeknds gäng.

– Det började med att jag och min tjejkompis var på Grand Hotel i torsdags och satt i baren med hans fyra nära kompisar och umgicks och drack. Vi visste redan vilka de var och de sa att det flesta i gänget var slitna eftersom de firat The Weeknd. Efter några timmar så följde vi med dem till rummet för vi skulle fortsätta kröka och baren stängde. Då träffade vi på två andra tjejer som vi inte kände men dem var också svenskar som också följde med till rummet.


– Vi satt där i några timmar till och drack och då dök upp fler av hans vänner så det var vi fyra tjejer och 6-7 st av hans vänner. Sen var det inte så mycket mer än så. Dock var han själv inte där.

Men ni hade träffats dagen efter?

– Ja men precis! I fredags alltså dagen efter så drog jag och min tjejkompis till konserten. Vi hade gängets nummer så vi träffade dem inne i Globen. Då vi hade VIP så vi kom vi in tidigare, det var även då de sa att vi skulle ses även efter konserten.

"Vi blev tvungna att lämna telefonerna"

Bella berättar att de mötte upp The Weeknds crew och följde med till hotellrummet, där artisten själv befann sig.

– Efter konserten så mötte vi upp en av killarna som jag höll kontakt med som sedan tog oss ner backstage där efterfesten var. Det var väldigt litet rum som alla festade i men det var en del tjejer och hans vänner.

Blev ni visiterade eller liknande?

– Innan vi klev in var alla tvungna och lämna mobilerna i en kartong utanför. De som hade mobilen in fick lämna. Vi var väl ca 20 pers där till och från, kom och gick folk hela tiden.

Träffade du The Weekend någonting?

– Ja men ganska snabbt. Han gick förbi oss och hälsade på sina vänner där inne. Vi var mestadels med hans vänner och de bjöd på allt där inne. Det var en toppenkväll, avslutar hon.

Mer:

PH-hunken chockar reportrarna med sitt svar: "Det är konstigaste stället jag haft sex på"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

2 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.