Bryan har lagt 600 000 kronor på att se ut som sin idol – kan du se vem?

Bryan har älskat världsstjärnan sedan han var 17 år gammal och har lagt 600 000 kronor på operationer och botox för att likna henne.


31-årige Bryan Ray har gjort skönhetsoperationer och injicerat botox för över 60 000 pund, alltså över 600 000 kronor för att likna sin idol som han varit besatt av sedan han var 17 år, skriver Mirror.

Bland alla de över 90 ingrepp han gjort finns bland annat en näsoperation, fettinjektioner i kinderna, hårborttagning med laser och fillers i läpparna.

Bildkälla: Instagram

Vem är det då han försöker efterlikna? Jo, världsstjärnan Britney Spears, 35.

Bryan har till och med lärt sig alla Britneys scenshower, koreografier och danssteg. Han gör också tribute-uppträdanden på nattklubbar.

Bildkälla: Instagram

Han kallas även Britney av sina vänner i Los Angeles, och för honom representerar stjärnan "perfektion". Hon ska även ha hjälpt honom att förstå sig själv när han gick genom en svår period i livet.

Bryan har mött sin idol tre gånger, och minns särskilt en gång på en marknad på Hawaii och en gång då stjärnan hade ett sammanbrott på gatan när hon blev jagad av paparazzis.

Bildkälla: Instagram

Idag driver Bryan ett företag som tillverkar konfekt med cannabis i. Men han vill nu att hans speciella utseende ska ta honom in i modellvärlden så han kan få fortsätta att imitera sin idol, vilket han redan gör en hel del på sin Instagram.

Bildkälla: Instagram

Nyheter24 har tidigare skrivit om denmänskliga Ken dockan som gjort över 190 operationer och hur han ser ut idag samt tvillingarna som opererat sig identiska och nu även delar pojkvän.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är han lik Britney?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

1 timme sedan

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".