1 av 2
2 av 2

Kissies chockerande besked: "Därför planerar jag att lägga ner bloggen"

Alexandra "Kissie" Nilsson skriver ett inlägg som antagligen ingen väntat sig.


Alexandra "Kissie" Nilsson har bloggat sedan hon var liten och bloggen kom att bli en av de första stora bloggarna i Sverige. Hon har under 10 år livnärt sig på bloggen och har hundratusentals läsare som följer henne.

Kissie har tidigare berättat om de hat och hot hon mottagit från troll på internet, och att hon tyckt att det ibland varit ansträngande att folk följer varenda steg hon tar. Samma sak har hon sagt gällande relationer då hon flertalet gånger varit med om att män dejtat henne enbart för att hon varit känd.

Ändå kom det som en stor chock för läsarna när Kissie nu berättar att blogglivet inte helt faller henne i smaken längre.


"Ska jag kanske lämna blogglivet?"

Hon skriver ut på bloggen att hon kastades in i bloggvärlden för dryga tio år sedan, och att hon ofta funderar på hur livet sett ut utan bloggen.

"Ikväll har jag en sån kväll där jag funderar på livet. Känns som jag stått och stampat på samma ställe ett tag och idag när jag tänker tanken ”ska jag kanske lämna blogglivet bakom mig” skrämde det mig inte lika mycket som den brukade göra. Jag har trots allt sysslat med detta i 10 år och jag hamnade i den här världen av en slump egentligen. Har ingen aning om hur mitt liv hade sett ut om det inte hade varit för den här konstiga vändningen".

Hon fortsätter:

"Sen har jag ingen aning om vad jag ska syssla med om jag nu stänger ner bloggen. Men vet ni vad som känns skönt? Att jag slipper förklara det för massa dömande människor. Att det kan få ge fel, åt fel håll utan att halva Sverige vet om det. Att jag kan leva med det själv. Jag vet inte, jag gör inget beslut nu för självklart måste jag prata med samarbetspartners osv om jag nu väljer att sluta. Sen kan detta också bara vara en sån kväll där jag tvivlar på mig själv och min förmåga", skriver hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

1 timme sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.