Isabella Löwengrip om förändringen: "Efter elva år försvinner nu Blondinbella"

Sedan Isabella Lövengrip började blogga under namnet Blondinbella redan som 14-åring, men nu gör hon en stor förändring.


Entreprenören och bloggprofilen Isabella Löwengrip började blogga under namnet Blondinbella redan som 14-åring. Men nu, elva år senare, känner hon att det är dags att skrota namnet.

"Det är under process just nu att ta bort ordet Blondinbella till mitt eget namn på alla sociala kanaler. Efter elva år kändes det rätt. Det är dags att gå vidare", skriver hon på sin blogg.

"Blondinbella är ett såklart ett starkt varumärke men jag har väntat in tills jag själv tycker att mitt eget namn står lika stadigt och nu är det en bra tid för övergång", fortsätter hon.

Hon lugnar även följarna med att namnbytet inte kommer förändra något av bloggens innehåll, utan bara att namnet ändras.

Men hon säger till Aftonbladet att hon alltid kommer bära namnet med sig.

– Namnet Blondinbella kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat, berättar hon.

Nyheter24 har tidigare skrivit om att Isabella ryter ifrån ordentligt mot Donald Trump och hur mycket pengar hon tjänat på sin senaste superaffär.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det rätt av Isabella att överge Blondinbella?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

1 timme sedan

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

2 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

2 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

3 timmar sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

3 timmar sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

3 timmar sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...