Sexet som skickat folk till akuten: "Han tappade mig i bastun"

Det är Veckorevyn som ligger bakom de galna sexhistorierna som läsarna delar med sig av.


Det är i senaste numret av Veckorevyn som läsarna fått skickat in sina sjukaste (och ondaste) sexupplevelser. Läsarna berättar om allt ifrån brutna revben, stukad penis och utslagna tänder.

Han tappade mig i bastun

"En gång hade jag sex i en bastu och killen höll uppe mig, men det blev svettigt efter en stund vilket gjorde att han tappade mig. Jag bröt revbenet och vi fortsatte inte efter det".


Jag bröt armen

"Det sjukaste som hänt mig när jag haft sex var när jag och min sambo hade sex. Jag vet inte riktigt vad som hände för det gick så snabbt, men jag vände mig åt ett håll samtidigt som han tryckte sig på mig. Då kom min arm i kläm så hårt att jag bröt den. Även om det gjorde ont så tyckte jag att det var så hysteriskt roligt när vi kom in på akuten och sköterskorna frågade vad som hänt. När jag sa att vi haft sex blev den ena väldigt obekväm medan den andra bara skrattade".

Han stukade sin penis

"En gång när jag och min pojkvän hade sex och verkligen var in the mood så skulle vi rulla runt och byta ställning medan han fortfarande var i mig, men på något sätt hamnade han snett "bröt sin kuk". Han skrek och fick jätteont och det bultade i hela hans skrev. Vi åkte till sjukhuset där de kunde konstatera att den inte var bruten utan att han dragit på sig en stukning. Han fick ha bandage i två veckor och vi fick inte ligga på sju veckor".


Vill du läsa hela listan med resten av svaren? Då är det bara att springa och köpa senaste numret av Veckorevyn. Omslaget täcks av färgstarka bloggerskan Nicole Falciani.

Mer:

Saker killar tänder på hos tjejer – som tjejerna inte har någon aning om.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".