1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Bloggerskan avslöjar oväntade hemlighet bakom magrutorna: "Gottat mig som aldrig förr men..."

Skönhetsbloggerskan Annica Englund berättar nu om metoden som ligger bakom hennes synbara muskler. Och det är varken hårdträning eller diet.


Det är på sin blogg som skönhetsbloggerskan Annica Englund nu visar upp sin välsvarvade mage. Annica brukar vanligtvis skriva en hel del om träning, kost och favoritövningar, men har på slutet lagt träningen lite åt sidan för att fokusera på annat.

Dock ser bloggerskan mer vältränad ut än någonsin, och nu avslöjar hon hur det kommer sig.

"Gottat mig som aldrig förr"

Annica berättar att det skett en förändring i hennes liv som nu visat sig ge en positiv effekt – nämligen att stressa mindre.

"Den största skillnaden är att jag varvat ner, jag stressar inte alls lika mycket. Jag går knappt på event, jag tar inte på mig mer jobb än jag klarar av. Jag sover lite extra om dagarna och har det faktiskt lite tråkigt. För tro mig, jag har gottat sönder mig de senaste veckorna. Så mycket läsk som jag druckit på den sista tiden har jag aldrig någonsin druckit och all den här snabbmaten", berättar hon.

– Stress är en hemsk fiende för kroppen och i mitt fall så samlar jag på mig vätska och sväller typ när jag är stressad men när jag väl slappnar av och tar det lugnt det är då min kropp vill samarbeta. Så alla ni därute som hetstränar och försöker att käka så bra som möjligt, ibland är det inte det som är ”problemet”.

"Träning ska vara komplement"

Bloggerskan avslutar inlägget med några sunda visdomsord om träning som alla bör lyssna på.

– Träningen och kosten ska passa din livsstil, det ska inte vara något som du stressar till eller känner press över för då blir det inte hälsosamt. Träning ska vara ett bra komplement till din vardag som gör att du faktiskt orkar mer och framför allt ska du tycka att det är kul. Vem går frivilligt och tränar om det är skittråkigt!? Inte jag!

Mer:

Bloggerskan berättar tunga hemligheten: "Viktigt att våga berätta"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .