Alexander fick reda på att han snart ska dö – då gjorde Jockiboi och Jonna det här

Alexander Falk tog tittarna med storm under Barncancergalan då han delade med sig av sin kamp mot den obotliga cancern. Under kvällen träffade han på Joakim "Jockiboi" Lundell och Jonna Lundell, vilket skulle komma att förändra hans sista tid i livet.


Alexander Falk, 18, har diagnosticerats med obotlig skelettcancer. Efter flertalet operationer och stark strålbehandling har läkarna tillslut kommit fram till att det inte går att bota Alexander, utan att han inom en snar framtid kommer att dö.

Under årets Barncancergala var Alexander med och berörde hundratusentals tittare med sin historia. En av de som berördes var Youtubestjärnan Joakim "Jockiboi" Lundell. Tillsammans med sin fru Jonna Lundell bestämde sig duon för att ge Alexander en dag utöver det vanliga.

Ensamma på Liseberg

Jockiboi och Jonna bjöd med Alexander för en heldag på Liseberg. Men det var inget vanligt besök, duon hade nämligen ordnat så gänget fick spendera dagen ensamma på nöjesfältet, utan köer och folk så de kunde ta del av alla attraktioner.

– När jag träffade Alexander första gången var det på Barncancergalan där han berättade om hans obotliga cancer och att han vet om att han kommer dö inom en kort framtid. Jag och Jonna ville ge denna underbara människa en helt fantastisk dag så vi ordnade så vi fick vara helt ensamma på Liseberg en dag och bara umgås och ha roligt, skriver Joakim på sin Instagram.

"Roligaste dagen i mitt liv"

Och uppskattat var det. Under videon som filmades under gängets dag på Liseberg har Alexander kommenterat att det var en av de bästa dagarna i hans liv.

– Om någon undrar kan jag berätta, det var en av dom roligaste dagarna i mitt liv, skriver han.

Youtubeduon hyllas nu för sin insats och det gör även Alexander som möter starkt stöd av fansen.

Så fint!

Se videon från Jonnas operation – det läkaren visar upp efteråt ger henne rysningar.

Läs också om varför Miriam Bryant bröt ihop när hon fick se en bild på Jockiboioch missa inte att se när Jonna och Jockiboi sökte upp de misstänkta förövarna som ska ha vandaliserat deras bil.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.