Svenska bloggerskan ammade sin väninna ute på restaurang: "Ville lätta på trycket"

Den lugna middagen på restaurangen i Paris fick sig en ordentlig vändning när bloggerskan Nikolina "Ankpung" Thun började amma sin vän.


Det är i "Pappapodden" tillsammans med Nisse Edwall och Manne Forsberg som de två stora podd-profilerna berättar om en otroligt oförutsägbar bloggresa de nyligen åkte på.

Resan spenderades tillsammans med ett gäng mamma-bloggare, och tillsammans begav sig gänget till Paris.

– Vi var på en bloggresa tillsammans med ett gäng urspårade personer, säger profilerna i podden.

Men killarna hade ingen aning om vad som väntade.

"Middagen fick en vändning"

Under det gemensamma bloggeventet kände killarna plötsligt att de ville göra en avstickare och gå på en mer stillsam restaurang för att äta sniglar och ta ett glas rött. Men kvällen gick inte riktigt som de tänkt sig, vilket bloggbevakning uppmärksammade.

– Vi två ville ju sätta oss en stund för oss själva och äta lite middag på tumanhand – utan resterande resesällskap. Men en av bloggarna, Nikolina (Ankpung) Thun var där tillsammans med sin vän Emelie "Mediemamman" Andersson och dessa bloggtjejer hade letat upp restaurangen vi skulle till och satt där när vi anlände.

– Mediemamman ammar fortfarande så hon hade ont i brösten, vilket kan hända om man inte ammat på ett tag. Den andra bloggerskan Nikolina, sträcker sig då över bordet och börjar att amma Mediemamman. Hon tog för sig av bröstet liksom, berättar berättar Nisse och Manne.

– Klart vi blev lite obekväma då det var på en restaurang, avslutar de.

"Ville lätta på trycket"

Nikolina "Ankpung" Thun berättar att tjejerna helt enkelt såg det som en rolig grej och att hon ville "lätta lite på trycket".

– Emelie (mediamamman) ammar fortfarande och som alla vet börjar brösten att göra riktigt ont när man varit ifrån barnet ett tag. Vilket hon också påpekade denna kväll. Jag vet sen tidigare att hon brukar få lov att ställa sig och handmjölka i nått handfat tillslut så jag tänkte helt enkelt försöka hjälpa henne att lätta på trycket, berättar hon för Nyheter24.

– Men jag var inte alls till nån hjälp egentligen. Lyckades inte få ut en enda droppe. Supersvårt att amma tydligen.

Möttes ni av några andra reaktioner från bordsgrannarna?

– Jag och Emelie tyckte det var en rolig grej. Vi bjuder gärna på det. Resten av sällskapet var nog mest generade, avslutar Nikolina.

Nikolina "Ankpung" Thuns blogg hittar du här.

MER:

Jennifer: Jag har sagt upp mig för att kunna amma min pojkvän.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...