Tjejer avslöjar upplevelser av analsex: "Sprutade ner honom"

Har du frågor om analsex? Helt vanliga tjejer berättar om sina upplevelser kring analsex samt ger sina bästa tips och vi har sammanställt svaren.


När det kommer till ämnet sex och samlevnad har alla olika erfarenheter. Vissa har bra erfarenheter, och vissa har lite sämre.

Nyheter24 har kollat upp hur helt vanliga tjejer i åldrarna 17-35 resonerar kring sex och analsex och sedan sammanställt svaren i form av en lista du kan ta del av nedan.

Erfarenheter

– Jag har testat ett par gånger och tyckte inte det var skönt alls. Min kille föredrog det inte heller så i framtiden kommer vi att köra helt på vaginalt sex.

– Jag har det ibland med min pojkvän och det sker oftast när vi båda är fulla haha. Men här kommer i alla fall mina absolut bästa tips till den som ska prova första gången.

Tre tips:

  • Glidmedel är A och O.
  • Låååångt förspel. Det är superviktigt att du värmer upp med fingrar innan du börjar att "köra på". När ni väl börjar ha sex måste killen vara jätteförsiktig. Gör det ont måste ni värma upp mer.
  • Slappna av. Kanske är svårt med tanke på att du har en penis där bak, men det är jätteviktigt.

Jobba fram en orgasm

– Jag har haft det några gånger och jag gillar det och kan till och med jobba fram en orgasm med det. Det enda jag har att säga om saken är att tjejer måste sluta vara rädda för att killen ska tycka det är äckligt. Killar vet att vi har bajs där inne, de är inte helt tappade.

– Det viktigaste tipset jag har att ge är att inte köra analt och sedan gå över direkt till vaginalt utan att rengöra först. Du kan få allvarliga infektioner i vaginan så var otroligt försiktig.

– Många kör med laxeringsmedel, äter inte på ett dygn och har sig vilket är så jävla överdrivet. Så länge du gått på toaletten en stund innan och "tömt tarmen" är det inga problem. Duscha och rengör dig som du brukar så ska det inte vara någon fara.

Baksug

– För mig resulterade hela kalaset i baksug. Sprutade ned killen med bajs. Han tog det jättelugnt men när han tog ut den ganska kraftigt så sprutade jag ner honom. Kommer inte att göra det igen.

– Jag har det ofta men det är verkligen från person till person huruvida man gillar det eller inte. Det viktigaste är att ha ett långt förspel så du blir riktigt upphetsad. Använd massor av glidmedel och låt honom massera upp analen en längre stund. Först med ett finger, sen med två sen med tre. Ringmuskeln måste slappna av innan ni kan börja köra.

One night stand

– Jag hade det med ett one night stand vilket var sämst och gjorde jätteont. Han struntade i att det gjorde ont och jag ångrar seriöst att jag gick med på det. Har varit tillsammans med min sambo i två år nu och vi har det ibland vilket jag tycker är ganska nice eftersom att han är lyhörd och gör som jag säger.

– Jag testade bara en gång, och då med en kille som var ganska "välutrustad". Det sjuka var att jag gick omkring och pruttade på jobbet dagen efter. Vet inte om det blir som en form av musprutt fast i rumpan? Jättehemskt i alla fall.

– Jag tror många killar fått detta från porren. Många har en vrång syn av att det bara är att "stoppa in den och köra". Bilda din kille, det har jag gjort. Jag har förklarat att det krävs en del jobb och uppvärmning. Och blir bajs en del av upplevelsen får han väl ta det eftersom han vill "in i ditt arsle på upptäcksfärd".

Är du nyfiken på att läsa mer om analsex? Nyheter24 har tidigare skrivit om 11 saker du absolut inte bör göra om du ska ha analsex, det kan du läsa mer om här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du haft analsex?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.