Therese Lindgren bryter ihop när hon avslöjar fobin: "Det här är min största rädsla"

Youtubestjärnan brister ut i tårar i en video där hon svarar på fansens frågor.


Youtubestjärnan Therese Lindgren har i dag över 466 000 prenumeranter på sin kanal och har under årens gång samlat på sig en trogen fanskara. Therese har för vana att vara väldigt öppen och ärlig i sina videos och pratar ocensurerat om sin panikångest, sitt förhållande och andra saker som hör vardagen till.

I sin senaste video får hennes fans ställa frågor som hon svarar på, och då fick hon bland annat frågorna "har du några kroppskomplex" och "tycker du om julen".

"Det är min största rädsla"

Therese svarar att hon haft lite komplex öevr sin näsa men att hon bearbetar det genom att tänka att hon har större problem än så.

– Bråkar jag med min älskade pojkvän så är det klart att jag inte orkar tänka på min näsa, säger hon.

När det kommer till julen berättar Therese att hon alltid tyckt att julen varit väldigt jobbigt då hon tvingats lämna ena föräldern för att fira med den andra.

– När vi var hos mamma så smsade jag pappa hela tiden. Jag vet att han hade det bra och hade fått fira men min största rädsla är verkligen att sitta ensam på julafton, berättar hon.

Therese chockade tidigare sina följare genom att helt obrydd visa brösten i en video. Mer om det kan du se här.

Stjärnan har tidigare varit i bråk med Jockiboi, vilket du kan läsa mer om här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

3 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.