Modellen kidnappades av sin pappa: "Han ville ta oss båda till himlen"

Modellen och Youtubern Natalia Taylor berättar om det mest fruktansvärda hon varit med om: bli kidnappad av sin pappa.


Modellen Natalia Taylor firade nyligen att hon fått över 100 000 följare på sin Youtube-kanal. Hon passade då på att avslöja det hemskast hon har varit med.

I en 39 minuters lång video berättade den unga modellen om hur hennes pappa kidnappade henne i juni 2004, vilket Daily Star har skrivit om.

– Det var det mest skrämmande ögonblicket i mitt liv, berättar hon i videon.

Natalia var bara 7 år när hennes pappa Rod plötsligt rusade in i hennes hem, lyfte upp henne i famnen och satte henne i den röda bilen.

– Jag trodde att han hämtade upp mig för att göra något på min födelsedag, berättar Natalia.

Efter flera timmars bilfärd körde han henne till en kyrka, och senare ett nöjesfält i Ohio.

– Han sa att jag skulle ha den bästa dagen i mitt liv.

Hon berättar att hon undrade om hennes mamma visste var hon var, och när hon insåg att hon hade varit borta länge fick hon panik.

Pappan som lider av paranoid schizofreni, ska ha misshandlat hennes mamma i flera år. Innan han kidnappade Natalia ska hennes mamma ha ansökt om skilsmässa och egen vårdnad, och flyttat till en hemlig adress.

Till slut greps hennes pappa, men friades i rätten.

– Han hade sagt att han skulle försöka ta oss båda till himlen.

I dag har Natalia ingen kontakt med sin pappa, men han skickar brev och ibland presenter genom Natalias mamma.

– Jag är så otroligt trött på att få brev från min kidnappare. Han skickar målarböcker. Jag vet inte om han tror att jag fortfarande är ett barn.

Natalia trodde aldrig att hon skulle berätta om händelsen, men ville inte hålla något hemligt för sina följare – som börjar kännas allt mer som hennes familj.

– Mitt namn är inte Natalia. Mitt namn är Ashley. Jag trodde aldrig att det skulle vara en hemlig grej. Ni får inte tro att jag har hållit det hemligt, för det är det inte. Folk kallar mig Ashely, andra Natalia.

– Jag vet att det låter löjligt att gömma sig för sina följare. Men jag bytte namn för att jag fick mer uppmärksamhet på nätet, och jag vill hålla min identitet hemlig från Rod. Jag vill inte att han ska komma tillbaka.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

2 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.