PH-stjärnan tokskrattade inne på restaurang – då gjorde en ung man det oväntade

Klippet från Paradise Hotel där Bettina Buchanan brister ut i skratt har setts av närmare en miljon människor. Nu berättar hon sanningen bakom Sveriges charmigaste skratt samt några av de konstigaste reaktioner hon fått.


Bettina Buchanan är en av årets färgstarkaste deltagare i Paradise Hotel. Hon klev in som en av "blondinerna" som kom in som jokrar. Tyvärr dröjde det inte länge innan Bettina åkte ut under en parceremoni då Alexander D'Rosso valde bort henne för Isabella Östberg.

Utöver en charmig personlighet utmärkte sig Bettina på ett sätt som fått tittare över hela landet att vika sig dubbelt. Hon har nämligen ett väldigt charmigt skratt.

– Första gången folk hör skrattet brukar de flesta försöka hålla inne sitt eget skratt. De brukar även kolla frågande på mig och andra runt om. Typ "får man skratta?" Men de flesta brukar inte kunna hålla sig.

Har du varit med om att någon reagerat på ett väldigt speciellt sätt?

– Sitter jag på caféer eller restauranger är det väldigt ofta folk runt omkring börjar skratta. Det har kommit fram folk redan för många år sedan när jag skrattat och frågat om de får filma eller spela in mitt skratt som ringsignal. Senast för någon vecka sedan när jag var i Göteborg på en uteservering så ställde sig en kille fyra bord bort och ropade över uteserveringen "Ska vi inte utbringa en skål för hennes skratt?"

– Jag har alltid skrattat såhär, och folk har alltid reagerat. Och folk som skrattar åt det tycker jag bara är kul. Det är ju alltid kul om man kan göra någon annan glad. Och folk som tycker det är jobbigt, då får det va så, jag kommer ju aldrig sluta skratta liksom.

Vad händer om du exempelvis sitter i en kyrka eller annat sammanhang där det kan bli knasigt om du skrattar?

– Alltså är det allvarliga sammanhang på riktigt så brukar jag faktiskt vara duktig på att hålla mig. Men är det sammanhang där man bara inte får skratta eller ska vara tyst tvingas jag typ att hyperventilera genom näsan och oftast blir det tillslut att jag brister ut i skratt ändå....

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du hört någonting liknande?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".