Martina är besatt av kvinnliga kurvor: "Mina bröst är för små"

Martina har i dag fyra liter implantat i varje bröst, men ännu är hon inte nöjd.


I kvällens avsnitt av outsiders som sänds klockan 21.00 på Kanal 5 får vi träffa Martina från Tyskland som är helt besatt av kvinnliga kurvor.

Hon har fyra liter inplantat i varje bröst och hon berättar att de kan explodera. Men trots det är hon inte nöjd med storleken.

– Brösten är för små, säger hon i programmet.

Martina jobbade tidigare som flygvärdinna men i dag är hon fotomodell, se mer i spelaren ovan.

Läs också om Mathias som blir upphetsad av naturen och kommer av att sitta på en sten.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Väskförbud stoppar konserter med picknick

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.