1 av 3
2 av 3
- Foto: KGC Photo Agency LLP / Stella Pictures
3 av 3
- Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS

Beyoncés dotter hånades – då klev Zara Larsson in och gjorde det här

Det var efter årets MTV Video Music Awards som de obehagliga internethånen mot Blue Ivy haglade.


Det var i slutet av förra veckan som årets MTV Video Music Awards gick av stapeln. Stjärnorna var på plats och det minglades för fullt ute på den röda mattan.

En av kvällens huvudgäster som rev av kvällens sjukaste uppträdande var Beyoncé Knowles. Men innan sitt framträdande passade även hon på att mingla ute på röda mattan, och som sällskap hade hon dottern Blue Ivy.

Möttes av hån

Beyoncé och dottern såg fantastiska ut och matchade varandra i ljusa klänningar. Men alltid finns det onda tungor och nättroll som ska hata. Efter galan spreds nämligen flertalet bilder på Blue där användare bytt ut hennes ansikte mot Jay Z, då många anser att hon blir mer och mer lik sin far för varje dag som går.

Detta var någonting som Zara Larsson inte tyckte var ok.

"Kom tillbaka då din egen pappa är god för miljoner"

Zara som själv gästade galan uppmärksammade hånen och valde ganska snabbt att svara på dem. Zara skrev bland annat att folk måste sluta att jämföra barn med varandra och att de elaka användarna kan återkomma när deras egen far är god för flera miljarder.

Word Zara.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

1 timme sedan
Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.