Alla skrattar åt PH-hunkens bastuupplevelse: "Det började med att han stirrade på mitt kön..."

Smail Alihodzic var med om en riktigt speciell incident när han bastade efter ett hårt pass på gymmet. "Tror jag skippar bastun i morgon".


Smail Alihodzic Gjorde sig känd 2014 då han klev in som en av hunkarna i Paradise Hotel. Smail har sedan dess haft ett eget program på TV3Play som heter "Keep on Smailing". Han arbetar även som personlig tränare och gymmet är i dag som hans andra hem.

Men vissa dagar skiljer sig från andra, även på gymmet.

"Som vanligt hoppar jag in i bastun"

Det var tidigare i veckan som profilen delade med sig av en händelse som fått hela internet att skratta. Smail berättade på sin Facebook att han efter sitt träningspass tagit sin obligatoriska bastustund, men att det denna gång hände något utöver det vanliga.

– Jag var på gymmet idag och som vanligt efter varje pass tar jag en dusch och hoppar därefter in i bastun.
När jag kliver in i bastun sitter det redan en snubbe där. Jag får för mig att han sitter och stirrar på mitt könsorgan, men sen tänker jag nej jag inbillar mig bara.

– Jag kliver ut ur bastun för att ta en sista dusch, då följer den här snubben efter. Under tiden jag duschar bränns det i rumpan. Ni vet när det känns som att någon stirrar på er fast ni inte ser det med egna ögon. Men jag tänker nej vafan, jag inbillar mig bara.

Fick meddelande på Facebook

Men Smail inbillade sig inte. Så sant som det var sagt så hade han fått sig en hemlig beundrare på gymmet som strax efter kontaktade honom på Facebook.

– Kommer hem, sätter mig vid datorn och loggar in på Facebook. Då har jag fått ett meddelande från en ny profil, samma kille alltså.

– Tror jag skippar bastun i morgon, avslutar han skämtsamt.

Vad mannen skrev till Smail kan du läsa här:


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

3 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Picknickförbud vid konserter – men inte överallt

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar. Att ta med sig picknick är inte längre möjligt vid konserterna på Sofieros slott och trädgårdar utanför Helsingborg.