Amanda Winberg kom till Rockbjörnen utan byxor.
1 av 3
Amanda Winberg kom till Rockbjörnen utan byxor. - Foto: Instagram/STELLA PICTURES / Robert Eklund
Hon ville göra ett statement.
2 av 3
Hon ville göra ett statement. - Foto: STELLA PICTURES / Robert Eklund
Amanda Winberg.
3 av 3
Amanda Winberg. - Foto: instagram.com/amandawinbergs/

"Idol”-Amanda kom till Rockbjörnen utan byxor – ville göra ett statement

Amanda Winberg drog till sig mycket uppmärksamhet på Rockbjörnen när hon dök upp utan byxor.


Rockbjörnen drog tidigare idol-deltagren Amanda Winberg till sig mycket uppmärksamhet med sin outfit. Hon ville nämligen göra ett statement och dök därför upp utan byxor. Stjärnan kom i nätstrumbyxor, en jacka och en body.

– Den säger bra grejer. Det finns mycket som tas bort som jag inte tycker borde tas bort och vice versa från internet, säger Winberg till Aftonbladet och fortsätter:

– Det är så typiskt. Varje gång jag har en intervju så snackar vi om näthat. Jag tycker att det är sjukt att en kvinnas bröstvårtor censureras, men inte en fett elak kommentar som kan påverka människor negativt.

Designen bakom outfiten stod Isabelle Larsson Knobel för och på kläderna stod det ”watch this shocking video before it gets banned”.

– Jag tycker det är fett att prata om det på ett schysst sätt. Jag vill ge mig in i diskussionen på ett sätt som jag känner att jag kan representera och på en bra nivå. Då tänker jag ”varför inte göra det med en statement outfit", säger hon till Aftonbladet.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

2 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.