- Foto: TT

​TV-stjärnan om pappans bortgång: “Tog livet av sig för att jag var gay”

Tv-stjärnan berättar i en intervju om den svåra tiden när han kom ut som homosexuell.


Tidigare i år berättade Colton Haynes, känd från tv-serierna Teen Wolf och Arrow, att han är homosexuell. I en intervju med Out Magazine berättar han om den svåra tiden när han kom ut för sin familj, och hur hans liv plötsligt vände.

När Haynes berättade för sin familj att han är homosexuell visade de inget stöd. Något som tvingade honom rymma hemifrån. I några veckor sov han hos en vän, och en dag fick han ett plötsligt samtal från en avlägsen släkting.

Släktingen gav honom det tragiska beskedet att hans pappa hade tagit livet av sig.

– De sa till mig att min pappa tonlivet av sig när han fick veta att jag var gay. Jag tappade det och sa “Hur kan du säga något sådant?” Och ingen kommer någonsin få veta sanningen, berättar Haynes för Out Magazine.

Efter händelsen har Haynes varit väldigt tyst om sin sexuella läggning. När han slog igenom som skådespelare rekommenderades han att ljuga om den.

– Jag fick höra att det var det enda sättet jag skulle kunna bli framgångsrik på. När du är ung i den här industrin utnyttjar folk dig och de säger bokstavligt talat till dig att dina drömmar kommer att bli samma. Om man tror på det gör man vad som helst, segerhan till Out Magazine.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!