Joel Kinnaman dementerar uppgifterna om att han ska ha blivit slagen av sin far.
1 av 2
Joel Kinnaman dementerar uppgifterna om att han ska ha blivit slagen av sin far. - Foto: KGC Photo Agency LLP KGC Photo Agency LLP / Stella Pictures
Joel Kinnaman.
2 av 2
Joel Kinnaman. - Foto: KGC Photo Agency LLP KGC Photo Agency LLP / Stella Pictures

Joel Kinnaman: Jag blev aldrig slagen av min pappa

Efter en intervju plockade media upp uppgifter om att Joel Kinnaman skulle ha blivit slagen som liten, vilket stjärnan nu dementerar.


Joel Kinnaman dementerar uppgifterna om att han ska ha blivit slagen av sin pappa när han var yngre. Det var i en intervju ”Mr Porter” som Kinnaman pratade om sina stökiga tonår. Men skribenten fick det att låta som att stjärnan fick stryk av sin pappa.

– Saker togs ur sitt sammanhang och det lät som om jag blivit misshandlad, säger Kinnaman till Aftonbladet.

– Ingenting kunde vara mer felaktigt. Jag har jättebra kontakt med min familj och det är tack vare den, tack vare min mamma och pappa, som jag är här i dag. De betyder allt för mig.

Uppgifterna från intervjun plockades snabbt upp av många medier och blev större än vad stjärnan själv kunde ana.

– Det har varit hemskt. Alla i min familj är mycket upprörda. Och jag förstår dem. Det här var det sista jag ville.

Han fortsätter och berättar om sina år som tonåring.

– Jag var inte helt lätt att handskas när jag var ung, säger Kinnaman som tidigare berättat hur han rörde sig i småkriminella kretsar, säger han och fortsätter.

– Men att jag skulle ha blivit slagen är inte i närheten av sanningen. På sin höjd kan jag ha blivit tagen i örat eller fått en lätt örfil. Ingenting annat.

Kinnaman själv menar att han kan ta citat som tas fel och blir större än han anat.

– Det är inte roligt, men jag är en offentlig person. Jag har valt det här. Det har inte min familj. När det går ut över den är inte okej.

Stjärnan menar att han tycker att det är svårt med gränsen mellan livet som han som privatperson och hans liv som den offentliga personen han är, skriver Aftonbladet.

– Jag vill vara öppen i min roll och när jag möter medier. Men sånt här gör det svårt. Det tvingar mig att vara mycket försiktig i mina uttalande för att ingenting ska kunna misstolkas.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

1 timme sedan

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

2 timmar sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

3 timmar sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

3 timmar sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.