Kanye West om Kim Kardashian: "Jag älskar hennes..."

I en intervju berättar Kanye West om en sak han verkligen älskar med sin fru Kim Kardashian.


Det var i en väldigt intim intervju med tidningen Harpers Bazaar som paret Kim Kardashian, 35, och Kanye West, 39, berättade lite allt möjligt.

Men en sak som de snubblade in på var naken-selfies och som många kanske känner igen så publicerade Kardashian en naken-selfie på Instagram tidigare i år.

– Jag var faktiskt chockad över de många reaktionerna. När jag hade censurerat bilden med block var jag ju mer täckt än när jag har bikini på mig, säger Kardashian till Harpers Bazaar.

Bilden på Instagram där hon poserar naken i badrummet har fått över 340 000 kommentarer och drygt två miljoner har gillat bilden.

Hennes man har verkligen inga som helst problem med att frun publicerade en naken-selfie på sociala medier, snarare tvärt om. Han är faktiskt väldigt stöttande.

– Jag älskar de från sidan, bakifrån, och framifrån. Jag älskar att se henne naken, jag älskar nakenhet och vackra former. Jag tycker det är nästan en renässansgrej, som en modern version av en målning. Jag tror att Kims figur är viktig för henne. Att inte visa den skulle vara som att Adele inte sjöng, säger West till tidningen.

Intervjun gjordes för Harpers Bazaar septembernummer.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

1 timme sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

3 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.