- Foto: TT

Därför låtsades Taylor Swift vara svensk man och heta Nils – hör den galna historien här

Nu behöver ni inte undra vem som skrev hiten ”This is what you came for” längre.


Det är många som har undrat vem som skrev Calvin Harris och Rihannas låt ”This is what you came for”. Men nu är undran över för sajten TMZ har nämligen avslöjat det.

Det var faktiskt Taylor Swift och står bakom det svenska det pseudonymen Nils Sjöberg. Innan låten blev känd spelade Swift in en demo där hon sjöng och spelade piano och Harris älskade den. Han släppte senare låten, med Rihanna.

Låten stack upp på listorna och alla älskade den, den fick en femte plats på amerikanska Billboard.

Enligt TMZ är hemlighetsmakeriet runt om kring låten en av anledningarna till varför deras förhållande tog slut. Paret hade tidigare kommit överens om att inte berätta om samarbetet.

Swift kände sig dock nervärderad under en intervju där Harris fick frågan om samarbetet och svarade:

– Vi har inte ens pratat om det. Jag kan inte se att det händer.

Trots att Taylor har rättigheterna till låten har hon inga planer på att göra något åt dem. Harris reagerade senare på en artikel som TMZ skrev och kommenterade det hela på Twitter.

– Taylor är en fantastisk låtskrivare. Men jag skrev musiken, producerade och klippte. Och hon ville inledningsvis hålla det hemligt, skriver han.

Han fortsätter:

– Om du är lycklig i din nya relation borde du fokusera på det istället för att slita sönder ditt ex. Jag vet att du inte är ute på turné och att du behöver någon ny att hoppa på som med Katy Perry. Men jag tillåter det inte, avslutar han.

Därför valde hon just ett svenskt namn

Anledningen till att Swift just valde ett svenskt namn? Det var för att några av världens mest kända låtskrivare är just svenska.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

"Songs of conquest" får släppdatum

1 timme sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

1 timme sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

1 timme sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

1 timme sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

2 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.