1 av 3
Ebba är ett stort Rihanna-fan och har varit på flera konserter.
2 av 3
Ebba är ett stort Rihanna-fan och har varit på flera konserter.
Och plötsligt blev drömmen sann.
3 av 3
Och plötsligt blev drömmen sann.

Rihanna fick syn på svenska Ebba i publikhavet – det som hände sedan ger oss gåshud

Svenska Ebba Lange fick sin dröm uppfylld efter att Rihanna fått syn på henne i publikhavet under konserten i Stockholm.


Det var under måndagskvällen som Rihannas "Anti world tour” kom till Stockholm. Stjärnan uppträdde på Tele2 Arena och över 35 000personer från olika delar av Sverige hade samlats för att se henne uppträda.

Av arenans jubel att döma hade de flesta en magisk kväll, men för Ebba Lange slutade kvällen mycket otippat.

19-åriga Ebba har länge varit ett troget Rihanna-fan och driver Instagramkontot Swedishnavy som har över 44 000 följare, varav en av dem är Rihanna själv. Därav kunde Riri känna igen Ebba i publikhavet då Ebba stod längst fram vid scenen tillsammans med sina kompisar.

"Hey girl good to see you"

Mitt under konserten efter låten "Diamonds" får Rihanna ögonkontakt med en gråtande Ebba i publiken. Hon stannar då upp och säger:

– Men hej tjejen, gråter du?, kul att se dig, det är en av mina "navys" här.


Hämtade in tjejerna backstage

Efteråt väntade Ebba och hennes kompisar kvar utanför Arenen i hopp om det bästa. Det som hände sedan hade de inte förväntat sig.

– Vi stod ändå kvar utanför Tele2 och väntade. Då gick Rihanna in på min Insta, tog en skärmdump av en selfie på mig och Hanna som hon skickade till sin livvakt. Sen gick livvakten ut och letade efter oss utanför arenan när klockan var typ ett på natten, berättar hon får Veckorevyn.

– Det var som att träffa en gammal kompis. Jag var inte alls nervös eller så, konstigt nog. Jag trodde att jag skulle gråta, men det var som att träffa en gammal vän, avslutar hon.

Vilken saga!


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!