1 av 6
- Foto: All Over Press
2 av 6
- Foto: All Over Press
3 av 6
- Foto: All Over Press
4 av 6
- Foto: All Over Press
5 av 6
- Foto: All Over Press
6 av 6
- Foto: All Over Press

"Min värld är förstörd"

Brittany Murphys man Simon Monjack sörjer sin avlidna hustru.


Brittany Murphys plötsliga död har väckt starka reaktioner från två män som älskade henne. Brittanys make har uttryckt chock och sorg medan Brittanys halvbror ilsket kallade sin halvsyster för ett offer för Hollywood.

– Min värld förstördes den där söndagen, sade Simon Monjack, som med egna ögon såg hur ambulanspersonal förgäves försökte återuppliva Brittany Murphy, rapporterade Access Hollywood under måndagen.

Brittanys halvbror Jeff Bertolotti, däremot, uttryckte ilska över att hans syster, som han inte har träffat sedan 2001 då "Hollywoods dörrar stängde ute honom". Det närmaste han kom sin halvsyster var ett telefonsamtal till hennes chefs telefonsvarare.

– Människor kommer till Hollywood med sina drömmar och blir uppätna levande. Och de som lyckas tuggas ändå sönder levande. Det är vad som hände Brittany, säger han till People.

– Hon är ett offer för denna stad. Något står inte rätt till om man dör när man är 32 år gammal. Jag vet inte vad som hände. Det är bara något som är fel... Det är hjärtskärande. Jag var tokig i henne, avslutar hennes halvbror Jeff för People.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!