Madeleine Ilmrud
Mikael och Madeleine Ilmrud, kända från Familjen Annorlunda. - Foto: Instagram/Madeleine Ilmrud

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...


En del föräldrar funderar fram och tillbaka på om de ska skaffa syskon till nummer ett, och andra går kanske i tankar länge om det är dags för en "trea". Men det är en gräns som Madeleine Ilmrud, 41, och hennes make Mikael passerat för länge sedan.

September 2022 födde nämligen Madeleine sitt tolfte barn, sonen Amadeus. Sedan innan har de en rejäl barnaskara som utgörs av Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, Colin, Charlie, Tuva-Li, Emmylou, Mathilde-Isabelle och Livia.

Äldst är sonen Victor, som har hunnit fylla 26 år. Honom har Madeleine från en tidigare relation och näst äldsta – Oliver – är även han från ett annat förhållande. Att Madeleine är riktigt barnkär råder det helt enkelt ingen tvekan om. 

I sin blogg skrev hon nyligen om de starka känslorna som svallar över henne ibland.

"Jag känner så mycket kärlek så det gör ont! Det här det finaste jag har, alla mina barn är det finaste jag har. Det igår inte att beskriva med ord, hur mycket man än försöker. Det är det största av allt i livet", skrev hon.

Madeleine Ilmrud lön – så mycket tjänar hon

Den som känner igen Madeleines namn är inte ute och cyklar. Hon har nämligen synts i TV4-programmet Familjen Annorlunda, där tittarna fick följa den stora familjens liv.

Madeleine är i grunden utbildad sjuksköterska, men sedan ett par så ägnar hon sig åt heltid på influencerlivet. Utöver bloggen så har hon ett Instagramkonto med över 100 000 följare. Där bjuder hon på regelbundna uppdateringar från sitt liv där familjen alltid är i fokus.

Och livet som influencer har verkligen lönat sig för Madeleine Ilmrud. Enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 har tagit del av så hade hon under år 2022 en taxerad förvärvsinkomst på 709 300 kronor.

Det ger en härlig månadslön på 59 108 kronor. 

Inte illa!

Melinda Jacobs lön – så mycket pengar tjänar hon
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!